MEET UP WITH OLD FRIENDS
Hello guyys!
 
Idag var jag ledig, vilket var otroligt skönt! Men ledighet innebar inte att jag spenderat dagen med att slappa, tvärtom! Klockan ringde 08:00 och jag hade tillsammans med My (läs hennes blogg HÄR) bestämt att mötas upp på gymmet. Efter en timme hade vi kört ett par riktiga mördar-intervaller och jag stod i hennes kök och gjorde bananpannkakor medans hon duschade och fixade sig för jobb. Härligt morgon må jag säga, en riktig kickstart! 
 
 
Klockan 13:00 åkte jag och V in till stan för att möta upp Albin och Agnes. Ni minns dem som vi bodde med i Oslo förra året? Dem var på stopp i Stockholm över dagen på väg hem från deras 5 veckor långa resa genom USA. Så vi tajmade in en liten meet up. Startandes med en god lunch på Urban Deli, sveavägen.
 
 
 ... Det var verkligen ruskigt och höst-tråkigt väder idag. Vilket resulterade i x antal olika caféer och många koppar kaffe. Men vad gjorde det när vi hade 3 månader att catcha upp! hehe ♥
 
Fått många frågor om dessa skor. Mina små marsvin ... hiho! Dem kommer från Zara och kostar runt 500 lappen, kap!
 
 
 
 
 
Inne på NK serverade dem Ralphs Coffee i en liten grön van. Hur mysigt? Vid den tidpunkten var dock våra kroppar mätta på koffein. Får springa förbi någon annan dag och köpa en kopp. Så gullig idé ju! 
 
 
Det var så mysigt att träffa Albin och Agnes igen, världens roligaste människor! Så glad att vi fått lära känna dem. Har lovat oss själva att åka till Gotland till nästa sommar och hälsa på, har ju skamset nog aldrig varit där. Det blir kul! Ha en fin kväll hörrni, Kram /Moa ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like