TOMORROW I'M WORKING WITH ... ?
Deep Back Long Sleeve Top
 
Bildresultat för attitude stockholm
 
 
God kväll på er!
 
Tänkte bara smita in och skriva några rader innan jag kryper till sängs. Jag och Viktor sitter just nu bänkade framför TVn, jag köpte med mig ost och pepparkakor hem och V kirrade glöggen. Han har fått mig att börja kolla på Stranger Things (likt resten av Sverige atm) och det är lite hatkärlek om jag ska vara ärlig! Är nog lite fast även om jag inte vill medge det ;-) 
 
Men nu till vad inlägget egentligen skulle handla om. Morgondagen, eller egentligen hela helgen! Jag ska nämligen jobba tillsammans med NA-KD på den årliga Attitude Stockholm mässan. Mässan är skandinaviens största för mode, skönhet, influencers etc OCH den är öppen för allmänheten (biljetter finns att köpa HÄR) Det kommer även hållas visningar under ett rullande schema under hela dagen och kvällen. Mig kommer ni alltså hitta tillsammans med ett gäng andra grymma brudar i NA-KDs pop up butik inne på mässan! Ska bli så kul och är jätte taggad! 
 
Ni kommer kunna följa med båda dagarna via mina sociala medier: Snapchat: Moaalm / Instastory: @mooaalm  don't miss ouuut!
 
Godnatt, puss /Moa ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like