REKLAM || BLOOD NORMAL
- I detta inlägget förekommer reklam för Libresse - 
 
 
Har ni sett Libresses senaste kampanj? Tackade självklart ja när jag fick frågan att skriva om dem.
#Bloodnormal heter kampanjen som ska normalisera sättet vi ser och pratar på kring mens, vilket jag tycker är heeelt rätt!
 
Bara detta att blod som har för avsikt att se ut som/vara "mens" i filmer år 2017 är oacceptabelt och bör blurras bort enligt lagen hade jag ingen aning om, och tycker är sjukt. För mig är det en självklarhet att inte "hysha" om en så naturlig grej som mens. Det är ju trots allt lika normalt som att blöda näsblod, föda barn eller blöda från ett simpelt skrubbsår. Men jag veet samtidigt att jag själv tyckte det var "pinsamt" att prata om när man var yngre. Förstår egentligen inte varför, mer att man blivit lärd att  "det var så det var" av tidigare generationen, vilket är sjukt. Därför tycker jag det verkligen ligger i tiden att vi inte ska ha känslan att behöva tänka "kan jag verkligen säga detta" innan vi påbörjar en mening gällande mens, det ska kännas naturligt att prata om naturliga saker, är ni inte med mig?
 
Om jag ska vara ärlig så väljer jag alltid Libresse i affären (inte sponsrat, just honesty!) och jag tror att det är för att jag vet att dem står bakom sånna här viktiga frågor och uppmärksammar sånt som borde uppmärksammas. Hela 2017 har varit ett genombrottsår för många diskussioner för oss tjejer. Även om saker och ting inte förändras över en natt så gör det så otroligt mycket att bara öppna munnen och prata om saker, höja sin röst och berätta vad som är okej och inte okej. Något som #Bloodnormal står för!
 
Kram /Moa ♥ 
 
 - annons i samarbete med Libresse - 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like