LET'S TALK ABOUT ...
 
About: "Vi får ständigt nyheter tryckta upp i våra ansikten. Men bortsett från all politik och hemska saker så söker vi oss någonstans då och då till en bubbla där det finns tid för att bara vara. lite skönläsning i vardagen helt enkelt! Därför kommer jag ca en gång i veckan samla ihop några kanske heeelt oväsentliga (men intressanta!) nyheter för alla kreativa själar där ute!"
 
Ja hörrni, en liten reminder från det nya konceptet jag kickade igång för en vecka sedan! Nu rullar vi in i vecka 48 och jag tänkte därför presentera de kreativa händelserna under veckan som gått!
Ni kan läsa förra veckans inlägg HÄR
 
Enjoy!
 

 
 
Victorias Secret Fashion Show 2017 inspirerad av Skandinavien?
 
88 looks och 38 par vingar var vad som syndes i Shanghai under årets VS show. Jag har ärligt talat lite delade åsikter om VS showerna då dem normaliserar ett otroligt tunt och ohälsosamt kroppsideal. Det är ju trots allt detta som skapar vikthets bland många unga tjejer där ute. Så jag hoppas verkligen innerligt att NI som som kollar INTE jämför er med dessa kroppar som under senaste veckan gått minus på näring för att "passa in" till årets stora händelse. Ville bara poängtera det.  ... Men samtidigt så kan jag inte förneka att jag älskar själva showen i sig. Tycker det är otroligt underhållande, och då mina ögon snarare dansar över alla underbara kreationer och inte dessa tjejers kroppar känns det som en rätt sund och OK anledning till att gilla showen! Är ni med moii? ♥ 

Det som var otroligt kul och nyskapande för året var i alla fall att det tyyydligt syntes att inspirationen är hämtad från Skandinavien. Kurbits från mitt kära dalarna och samiska folkdräkten, hur cool tolkning?! En sneakpeek av årets show hittar ni HÄR!
 
 
Kransar på väggar OCH på bordet ...
Alltså jag tror inte det finns någon gladare människa än mig över att det  Ä N T L I G E N  är dags att börja julpynta! Håller ni inte med om att hemet blir såå mycket mysigare att gå runt i när det är lite julstämning här och där, älskar det! 
 
En trend jag snappat upp för i år är att fler och fler butiker har börjat styla luciakronan som dekoration på bordet. Alltså en rund adventsljusstake. Super enkel att göra själv om man vill ha den i någon fin växt! Är faktiskt så sugen på att klicka hem den guldiga ovan från Rum21 ... Skulle passa meer än bra här hemma!
 

In my headphones ...
 
Jag är inte personen som lyssnar podd dygnet runt, älskar en skön låt i lurarna, men ibland kan det vara skönt och uppfriskande med en liten poddis när man är på väg hem från jobbet eller äter frukost en morgon. 
 
Här ovan har ni två nya poddar som jag fastnat för, Lisa & Sara är ju som några där ute kanske vet redaktörer för Modette.se och två drivna tjejer som mede en skön vibe tar upp det folk vill ha svar på (enligt google), så rolig idé och givetvis bjussar dem på annat också! Alice & Bianca släppte lyssnade jag på premiäravsnittet precis alldeles nyss när jag var på väg hem från jobbet, älskar båda två och tycker dem har en skön approach i all dem gör, fötterna på jorden lixom! Poddarna hittar ni där poddar finns!
 

 
Om Queen B får säga det själv ...
 
Beyoncé släppte nyligen en julkollektion med målet att göra "narr" av den typiska "ful-jultröjan", och med några ikoniska citat av Queen B herself har hon lyckats rätt bra! Allt ifrån julklappspapper till julgranskulor! ;-) Ni hittar allt i webshoppen HÄR
 
Ps ... Glöm inte att VISA om ni GILLAR inläggen genom att klicka på hjärtat här nedan ♥
Kram /Moa
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like