LET'S TALK ABOUT ...
 
Yeey, Hörrni!
 
Tänkte börja med ett nytt litet koncept här i bloggen! Vi får ständigt nyheter tryckta upp i våra ansikten. Men bortsett från all politik och hemska saker så söker vi oss någonstans då och då till en bubbla där det finns tid för att bara vara. lite skönläsning i vardagen helt enkelt!Därför kommer jag ca en gång i veckan samla ihop några kanske heeelt oväsentliga (men intressanta!) nyheter för alla kreativa själar där ute!
 
Målet: Att för ca 3 minuter en gång i veckan stänga ute alla hemskheter som händer i världen, alla smågnabb i vardagen, få ett litet leende på läpparna och förhoppningsvis en liten "aha" upplevelse, allt genom detta simpla inlägg! How sounds that?? Är i alla fall otroligt taggad på detta! Kanske för att jag själv är en sån nörd när det kommer till att ha kolla på det som anses vara "oväsentligt" i stora sammanhang, haha ...!
 
Då kör vi!
 
 
 
 
 
Vem har väl inte missat den absolut största nyheten som kom som en stor bomb i dagarna? Tydligen jag ... haha! Måste ha bott under en sten eller något, för jag fick faktiskt nys om detta så sent som igår då jag såg en instagram post från @daisygrace! Livsstilsföretaget som grundats av Hannah Widell & Amanda Schulman lanserade förra veckan sitt sprillans nya digitala skönhets-/modemagasin, vilket känns otroligt rätt i tiden! ... och jag tror ärligt talat det är de vackraste bildena jag sett på Zara Larsson? Tidningen som endast lanseras i webb format kommer komma ut varannan vecka på Daisy Grace's hemsida. Klicka HÄR för att läsa senaste numret! 
 

 
Please, a ticket to ... 
 

... PARIS!
I Paris visas nu Dior's utställning som firar modehuset 70 år! Jag har inte varit på en s.k "modeutställning" , (eller egentligen ingen utställning över huvud taget?) sedan gymnasiet då vi åkte på sånna stup i kvarten (pluggade mode/design) Men OJ vad jag saknar det! Jag och mina gummor, strosandes med ögonen uppspärrade och kamerorna redo i högsta hugg. Samt lite kafferep som avslutning, vilken dröm dag! 
 
Utställningen håller på fram till den 7e januari, so there's time! Kanske får önska mig av tomten? ;-) In och säkra din biljett HÄR!
 

 
 
 
Med intentionen om att hitta ett nytt sätt att marknadsföra sin restaurang blev Yujia Hu's bilder under användarnamnet @TheOnigiriArt uppmärksammade på instagram och ledde till en artikel i Vouge (länk) Jag har alltid ätit lax, men under en längre period "fått för mig " att jag inte gillar sushi? Så testade jag det en dag här i höstas och bara "OH MY GOD!" Haha, så himla gott! Tror att jag från och med nu endast ska beställa en "Gushi" och "Shoeshi", haha så underbart! ♥ 
 
 
Stay warm, with style ...!
 
 
Budget - HÄR || Lyx - Isabel Marant
 
Så har första snön lagt sig ... And the struggle is real! Hitta ett par VINTERSKOR! Det går ju som sagt alltid trendvåger varje säsong om vad man ska ha på fötterna denna kalla årstid. Har upplevt vintar i allt ifrån Moonbots, Timberlands för att inte tala om converse i -20 grader, those were the days! 
 
Originalet av "årets" mockasinliknande modell är signerade Isabel Marant och finns med eller utan kilklack. Vi har även fått in budgetvarianten på Stories som jag fullkomligt ÄLSKAR! Man vill ju ha mocka pga dem är så otroligt fina, men om jag ska tänka praktiskt så är det ju utan tvekan läder eller lackisarna jag bord lägga vantarna på ... Hmm, får klura fram till lön ;-)
 

Det var allt roligt jag hade att bjuda på denna vecka!
Hoppas ni gillar konceptet och kom gärna med tips och ídéer på roliga typ av saker att highlighta i inlägg som dessa! Ha en fantastisk torsdag kära ni!
 
Kram /Moa ♥ 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like