DAGENS EVENTJOBB x ELLOS
 
 
 
 
 
 
Här kommer några snabbknäppta bilder på dagens jobb för Ellos tillsammans med Fia, en super duktig stylist som jag assisterar emellanåt! Ellos lanserade ett nytt skomärke vid namn Agnes Cecilia, och eftersom att det var vårkollektionen som visades gick inredningen för dagen i en skär pastellig nyans, så fräscht!
 
Det var som sagt call time 08:00Östermalm så strax efter 07:15 slängde sig en i vanlig ordning stressad Moa sig på ... CYKELN haha, (dock bara till T-banan 4 min bort) men kan ni tänka er, i snöstorm lixom. Borde vara förbjudet att cykla, alternativt att jag införskaffar mig en hjälm om jag vill behålla mitt lilla huvud i fint skick. Eventet slutade strax efter lunch, och eftermiddagen spenderades med att göra lite ärenden på stan. Strax efter klockan 17:00 klev innanför dörren, genomblöt av snö och med en påse färska lussebullar i handen som jag och V fikade upp över en kaffe. Finns det något bättre att komma hem till så säg? ♥ 
 
NU: Avbockningstid för kalendern. Försöker fixa med lite inlägg till er samtidigt som jag svarar på lite mail kastar om lite saker i schemat inför resten av veckan. 
 
- Glöm inte att GILLA föregående inlägg angående min ADVENTSKALENDER som (om ni ligger på gilla knappen) kommer dyka upp här med massor av roliga utlottningar och samarbeten i december månad ...! 
 
Ha en fin kväll girls ( ... & eventuellt boys) så hörs vi sen! 
Kramis /Moa ♥ 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like