TIPS TILL MORS DAG || INKL RABATTKODER
Inlägget i samarbete med Rabble.se
 
1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR
 
För mammsen som är intresserad av trädgårdar (både de med gröna fingrar och de som gillar att "hänga" i trädgården tillsammans med en kopp kaffe ... haha) så finns det ett gäng härliga prylar som inte alls behöver vara dyra att fynda till henne på södnag! Allt i kollaget är från JOTEX.SE som har väldigt prisvänligt men som också har väldigt fina saker! Just nu får du dessutom så mycket som 50% RABATT på dyraste varan via Rabble. Klicka här för att se koden: LÄNK
 
 
 
1. En prenumeration Glossybox! Jag fick faktiskt det för något år sedan och det var verkligen som att få en liten del av en present en gång var fjärde vecka under en längre tid! Boxarna innehåller allt ifrån nylanserade skönhetsprodukter, vitamindrycker, rabatter och annan härlig inspiration! Just nu får du tillsammans med Rabble.se även 25% rabatt (Ni hittar koden för rabatten här: LÄNK!). Förstå att få skämma bort sin lilla mamma lite varje månad i stället för bara en dag om året! Väldigt bra present denna dag ♥ 
 
2. En fin scarf är alltid kul och finns ju i mängder olika stilar, färger och former, - för att passa alla! Jag hade kanske valt en somrig och fräsch, ni vet ju att jag älskar gul (hehe) så why not denna från ZARA! 
 
3. Nu är vi tillbaka i prenumerations bubblan ... Men denna gång gäller det "de vackraste en kvinna kan få" eller hur man brukar säga, nämligen BLOMMOR! Har börjat sett lite överallt att florister landet över börjat med hemskick av "månadens bukett", dessa bilder är från google men gör en liten research på vart ditt närmsta blombud, som nu har denna deal ligger så har du en utmärkt gåva! (Eller får man köpa till sig själv också ?? ... hehe! Älskar!)
 

 
Sådär ... Har lite fler idéer men kan inte avslöja det eftersom att min egna lilla mamma antagligen läser detta, Haha. Men hoppas detta var till någon liten hjälp i alla fall! Och se till att ANVÄNDA dessa grymma rabattkoder nu. Inte ofta man får dela ut så generösa erbjudanden, på riktigt! 
 
Nu: Läggdags!
Sov gott /Moa ♥ 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like