POWERWALK & LATE BREAKFAST
 
God morgon!! (eller god förmiddag ...)
 
Man kan tro att detta sena frukostinlägg var samma sak som en lång sovmorgon för lilla mig men var faktiskt uppe med tuppen klockan 08:30, hoppade i springskorna samt slängde på mig myskläderna för att ta mig ut på en promenad. Från början var tanken bara att få lite luft, försöka hindra ångesten från gårdagens x antal glas vin, haha (vet inte varför men blir som en durasellkanin dagen efter utgång och vill bara vara jätte produktiv och få saker gjorda!) den "lilla promenaden" utartade snart sig i en 5km sträcka i skog och mark, bland bäckar, vitsippor och hästhagar. Väldigt mysigt måste jag säga ändå! Så efter att ha trampat innanför dörren en timme senare, lagomt skönt trött i benen gjorde jag i ordning denna goda frulle och har sedan dess suttit och redigerat lite pics.  
 
Det var i alla fall väldigt trevligt igår! Fick träffa mina älskade dala-vänner igen! Vi snackade om livet och de kändes nästan som man var tillbaka på sista dagarna innan studenten när man hängde på Faluns uteserveringar (servering?? - haha) Väldigt mys! 
 
Idag är planen att åka till Mall of Scandinavia en sväng på lite ärenden, har även snackat med Louise och vi ska eventuellt ses och mysfika. Sen är det spraytan inför tävlingen i morgon och invänta besök från mammsen och lillebror ikväll! 
 
Ha en fin lördag kära vänner! /Moa ♥ 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like