ON THE RUN ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kavaj m guldknappar - Second Hand // Väska - Spanien // Jeans - River Island // Klackar - Forever21 // Linne - BikBok // Solglasögon - Stradivarius
 
 
God kväll hjärtan! Well ... när dessa bilderna togs, - igår kväll, så var jag som rubriken lyder "ON THE RUN" men just ikväll så är enda stället jag varit på väg till en skön plats i soffan, direkt hemkommen från jobbet!
 
Skulle egentligen varit iväg på middag idag hos nägra arbetskollegor men känner mig inte helt 100 och behöver gå och lägga mig i tid. Trots att detta varit den absolut varmaste dagen i år med massa härlig sommarkänsla så har jag inte mått så bra av andra orsaker ... Some days lixom. Ibland behöver man bara sätta sig ner i lugn och ro och få saker på sin plats, känns alltid som att jag har tusen saker i elden och ibland får de utlopp på mindre bra sätt. Därför blev de soffan och film för mig medans Viktor stack iväg med grannarna och käkade. Ska dessutom (om jag känner att jag mår bättre) jobba extra på ett lager i morgon vilket innebär den härliga nattbussen som går 04:00. Hallelujah! 
 
Då vet nii! Hoppas ni i alla fall har en himla bra kväll,
Kram på er /Moa ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like