MONDAY // SNEAK PEEK
 
 
 
Outfit coming up ...

 
Hello guys!!! 
 
Sitter i soffan hemma och har precis tryckt i mig lite omelett innan jag ska dra iväg till träningen. Idag är det en sån där dag då jag vill bara SOVA, haha. Måndagar är extra hårda när man fått sig lite sömn under helgen ... Nåja, ska inte klaga då jag fick gå hem 13:00 från jobbet. Har faktiskt även varit sådär super produktiv sedan jag klev innanför dörren och fått massa saker gjorda! Har bl.a haft lite kontakt med "en person" haha, där vi planerat en jätte rolig grej till sommaren, jobbrelaterat alltså. Så nu har mitt huvud börjat spinna på med massa idéer inför det. Sen fick jag även ett jobbsamtal, även det inför flytten till Stockholm osv. Kul! Men som sagt inget bestämt ännu. 
 
Började redigera bilderna från gårdagens plåtning nyss men kommer inte hinna klart innan jag sticker, så ni får en liten sneak peek atm så kommer hela looken upp ikväll eller i morgon!
 
ps ... För er som inte vet vad ni ska ge till eran kära mamma i morsdag present på söndag så tänkte jag hjälpa er lite med det. Har nämligen ett inlägg på G med just tips för det! Håll utkik! 
 
Stora kramar på er!!
/Moa
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like