INTERIOR +

Hej hunnies! ♥

...Har haft otroligt svårt att få tiden att räcka till för bloggis denna vecka. Jobbar oftast från tidig morgon till 15:30, och innan jag svirar om till träningskläder (kl:17:00!!) och åker iväg till träningen så ska jag både hinna laga och äta mat, plus som idag då kanske städa lägenheten lite då de såg ut som KAOS, hehe. Så inte mycket tid över blir de inte. 

NU är de ju dock bara 3,5(?) vecka kvar av denna danstermin som avslutas med SM i slutet av Maj. Så kom igen nu, nu håller vi (jag) ihop de sista veckorna av min (räknar på tummarna ...) 14????? År långa danskarriär. Omg har alltså dansat i 14 år? Haha. Inte konstigt man är trött på skiten. För förlåt, har inte tillåtit mig själv säga de innan men jag. är. så. klar! Känner att jag har större visioner inom andra saker som väntar på mig och de är jag däremot Så. Redo. För!! Hiho! :D 
 
Nu till detta inläggets egentliga handling (varför skriver jag alltid en roman innan jag kommer till krita?) 
Inför nya lägenheten är såklart min kamerarulle proppad med massa printscreens av interiör inspiration. Så här tänkte jag bjuda på en bunt!De roligaste och de jag tycker bringar mest idéer är före/efter bilder, och någon som är väldigt duktig på det är Emma Melin (LÄNK), grundaren av Richmond & Finch och även min vän Matildas brors fru. Så väldigt kul! 
 
Här nedan kan ni se några urklipp från hennes blogg, både på deras egna lägenhet (som är GOALS) och objekt hon stylat! 
 
Enjoy!! /Moa ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like