FESTIVAL I SOMMAR?
 
 
 
 
De två kollagen är faktiskt från förra årets festivaltid. Har ni kanske lust att jag gör lite inspirationskollage i år igen?? GILLA nedan i så fall! ♥
 

 
Ja hörrni, även om man inte kan tro det så är sommaren snart här (tänk att det är juni om 2v??) och vi står inför den bästa tiden av dom alla, enligt mig då, haha. Nämligen FESTIVAL TIDEN! 
 
Jag har varit på Bråvalla tidigare som ligger nere i Norrköping och det har verkligen varit riktigt riktigt roliga dagar! Första året åkte vi ett tjejgäng och andra året var jag där med BikBok efter att ha vunnit en tävling de hade, woho! Men i år är dock inget spikat än. Har ni några rekommendationer? Vet ju att Bieber bl.a kommer till Summerburst och hade typ dött för att få se honom, haha. Helgens dilemma blir helt enkelt att ringa runt till alla vännerna och boka festivalpass! 
 
Som jag skrev där ovan, om ni vill att jag gör lite inlägg med festivaloutfits får ni gärna gilla här nedan! Eller LÄMNA EN KOMMENTAR om det är något annat ni vill att jag ska fixa! 
 
Åååh, nu kör vi hörrni! Let the summer begin! ♥ 
/Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like