COMPETITION DAY +
God kväll hjärtan! ♥ 
 
Ååh vilken fantastisk dag(ar) jag haft! I går kväll kom mamma och lillebror hit för att sova eftersom att jag bodde själv i lägenheten, så mysigt med lite sällis! I morse åkte vi först ut till Notholmen och Tyresö slott som gör mig lika mållös varje gång, så himla vackert! Ni får lite mobilbilder nu så kommer systembilder i morgon ;-)
 
Here you goo ...
 
 
 
 
Efter en fika ute vid klipporna åkte vi mot tävlingshallen som låg på Östermalm ... 
 
 
Det var alltså Slow som jag tävlade i, och det var faktiskt Sveriges F Ö R S T A  tävling i denna diciplin som kommer från England från början, men som det tävlats i bland norskorna väldigt länge. Började ju alltså träna både slow och freestyle (motsatsen till slow, Väldigt snabb och intensiv dansstil, som disco fast snabbare!) när jag flyttare til Oslo! 
 
 
 
 
 
OCH ... Det gick ju faktiskt helt okej! Tävlade i högsta klassen som vi för tillfället har här i Sverige och knep en andra plats! Såå himla glad och så skönt att få lite betalning för det hårda slitet man lagt ner på dansen över lag de senaste året! Hard work pays off!! 
 
I morgon går flyget väldigt tidigt, så ingen sovmorgon för mig inte ... 
Så tacksam och glad för denna helg där jag både hunnit träffa alla gamla goa vänner, fått massa saker gjorda inför flytten, och nu som pricken över "i" denna silvermedalj! 
 
NU: Läggdags! 
Godnatt på er /Moa ♥ 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like