COFFE?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vet att jag säkert fotat denna silkesdröm cirka tusen gånger, hehe. Så de lär ju inte vara någon chans att ni missat den ;-) För er som trots detta inte sett den förut så kommer köpte jag den inne på VS när jag var i NYC förra året. Älskar den! ♥ 

... Då var det alltså fredag igen då? Förstår ni hur snabbt det går?? Jag gör det inte i alla fall! Haha! Kändes som det var nyss jag var i Stockholm, men de var alltså exakt en vecka sedan. Har stängning på caféet idag vilket innebär sovmorgon! Börjar om 30 min så ska byta om (även om jag hade velat haft på mig outfiten ovan hela dagen hehe ...) och sedan röra mig ner! Såg på allas mystorys att det var finväder hemma i Sverige? Här spås det bli varmare i början av nästa vecka, nu är det mest mulet och regn ... Vilket dock inte gör så mycket då jag jobbar HELA helgen verkligen. That's life!
 
Har förberett lite inspirationskollage mm åt er också, som kommer upp senare!
Ha en fantastisk fin dag kära ni så hörs vi sen! 
 
ps .. ni har blivit mycket bättre på att GILLA inläggen, kanske bara krävs lite tjat? Haha ;-) Nej men tycker det kan vara ett bra sätt för mig att enkelt se vilka som uppskattas och vilka inlägg som inte är lika poppis. Så keep up the like-marathon!
 
Kram! Moa ♥ 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like