THE SECRET ...
Ja men hörrniii ... Har ju heelt och hållet glömt bort att berätta om "överraskningen" eller vad man nu vill kalla det som jag varit så exalterad men samtidigt lite vemodig angående i tidigare inlägg! 
 
Som ni alla vet (eller vart fall som jag sagt för jätte länge sedan, i samband med flytten till Oslo) så har planen varit att bo här 1 år, jag skulle få chansen att satsa på dansen ett sista år (har ej bestämt om jag ska sluta än eller fortsätta något år till dock!) få chansen att utvecklas med nya tränare samt bara byta miljö och stad, ja till och med nytt land (även om det känns som Sverige i många lägen, hehe!) för skojs skull. Flyttlasset gick i slutet av September förra året och tanken var väl att vara kvar här tills samma månad fast i år. 
 
När jag strosade runt inne på NK under Stockholmsvistelsen förra veckan så ringer Viktor och säger att vi fått en lägenhet (om vi nu vill) i Uppsala där han bodde under hela sin gymnasietid, samma hyresvärd faktiskt men ny lägenhet såklart. Hon gillade honom så mycket så direkt när det nu blivit en ledig så hade hon kontaktat Viktors mamma som i sin tur kontaktat honom och kollat om det fanns något intresse. Vad tror ni vi svarade? 
 
JA såklart! Eller ja, ett preliminärt ja då jag inte ens varit där och kikat på den än, men enligt Viktor är den jätte fin, ny bygd och ligger i drömläge - nära till allt! Inga papper är skrivna än men antagligen så kommer vi flytta i slutet av Juni. 
 
Är sjukt taggad och samtidigt lite nervös över att flytta till ännu en "ny stad", men får ju i princip klump i magen varje gång jag lämnar Stockholm för att jag trivs så jäkla bra, och att bo i Uppsala som är en så himla mysig stad 40min bort från huvudstaden känns faktiskt väldigt väldigt bra! 
 
SÅÅÅ ... Nu behöver jag bara ett jobb, hehe! Hojta till om ni hör något eller om ni har några andra åsikter om Uppsala som stad! Vad är bra/dåligt?? Anything!
 
Ååh, älskar att ha nya "äventyr" inplanerade, även om jag börjar gilla Oslo mer och mer så känner vi båda att vi fått våran "dos" och får ju faktiskt chansen att tillbringa en liten del av sommaren här också innan vi drar! Det gäller verkligen att testa ALLT man vill, även om man tvivlar så tror jag att man kommer tacka sig själv galet mycket när man sitter där hemma i soffan 80 bast och tänker över livet. "Better an "Ops!" than "What If.."" right? Något jag tänker på väldigt mycket! Att jag dessutom får göra allt detta med den absolut bästa personen jag vet får mig att vilja nypa mig i armen, är så otroligt lycklig och kär och vardagens små problem blåser lixom iväg när jag tänker på mitt liv just nu. 20 år att fylla, redan såhär lycklig och hela världen framför sig, inget är omöjligt! 
 
Med de orden önskar jag en himla fin kväll åt er käraste!
Godnatt /Moa ♥ 
 
pinterest: @mylittlejourney | tumblr: @toxicangel | twitter: @stef_giordano | ig: @stefgphotography:
 
Follow us on our Instagram @DameTraveler and hashtag #DameTraveler to be featured! http://fancytemplestore.com:
 
How fun does that look?:
 
I am looking back at an immensely eventful month. Today I will upload my final fashion week update from Paris. After three exciting fashion...:
 
Processed with VSCO with c2 preset:
Bildkälla: Pinte
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like