SUNDAYS COMP || NY DRÄKT?

God kväll fina ni! 


Det var många som skickade DM på Instagram och var nyfikna på min "nya dräkt", som egentligen inte är ny och inte min heller för den delen ;-) Hah! Har beställt en ny dräkt från Janine som är ett väldigt känt namn i "disco världen" gällande sömnad av dräkter. Har fått besked om att den är färdig i mitten av Mars ca, (tror dock de kommer dröja ytterligare någon vecka med tanke på att jag skickade mina mått så sent som förra veckan ...)  När man beställer av Janine så får man inte veta exakt hur dräkten ska se ut i förväg, utan i beställningen skriver man tre saker man vill ha och något man absolut inte vill ha etc. Ni vet ju dock hur jag är ... hehe, kontroll freak som man är så gjorde jag värsta moodboarden i ett kollage pp datorn med massor av detaljer hit och dit. Bara för att hon ej skulle missförstå ;-) haha! Så har höga förväntningar och är samtidigt suuper nervös hur den kommer bli! Men hoppas den blir bra! 

Så nu till det jag skrev innan ang dräkten jag har på mig här NEDAN. Nej, det är inte min nya utan fick så snällt låna den utan Carina som jag tränar med. En utan hennes gamla dräkter som by the way är TILL SALU. Så hör av er om ni är intresserade så ska jag säga till henne! Tycker verkligen den är SÅÅ FIN och vill NÄSTAN (hehe) ha denna i stället nu ... hehe! Men ja ja, hoppas som sagt på att min nya blir minst lika fin! <3 

Tävlingen: 
Placering vet jag inte riktigt! Vi var ca 20st som tävlade i Elite klassen, vilket är högsta här i Norge. Jag tog mig inte in i Semifinalen vilket var lite tråkigt men samtidigt inte helt oväntat med tanke på hur SJUKT bra alla är här! Så tar det som en väldigt bra experience och fortsätter träna inför nästa som är i Sverige om 2 helger! 

Nu: 
Sova! Har jobbat stängning på fiket och precis käkat lite sen middag. Vet ni förresten hur många timmar jag sov i natt? 14!!!!! Hur sjukt? Haha! Snacka om trött tjej! Sedan vet jag i alla fall ut på en promenad i ett UNDERBART väder, bara för att ha gjort något innan jobb lixom! Nej, godnatt på er fina ni! 

Kram /Moa 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like