STUDENTEN BILDBOMB
 
08:30 Jag går upp och fixar i ordning lite presenter som ska delas ut i loppet av dagen. Köpte bl.a detta på Taxfreen när jag flög från Oslo igår. Hur fina flaskor?! Bara jag som väljer vin efter flaska ... hehe?? ;-)
 
 
 
10:00 Dags för skolavslutning ♥ 
 
 
 
Hade på mig dessa vita byxor som jag köpte i spanien förra året samt en blommig blus!
 12:00. Hem en snabbis innan det var dags för att ta sig ner mot stan och kolla på alla fina studenternas utspring!
 
 
 
... Första stopp var Hagströmska Gymnasiet där jag ett år efter mitt eget utspring på samma plats fick se min älskade kusin vitamin Amanda! Så glad för hennes skull! ♥
 
 
 
Hann även förbi Kristinegymnasiet och fick se Tilda pinglan! Åh flaket väckte verkligen nostalgi, det roligaste på hela dagen helt klart!! För att inte skapa förvirring och aggrissioner nu med denna bild där det endast står att man sak droppa kondomen så är hela texten "Skippa kondom det kan va en ekonom", inget allmänt promote för att ej vara safe alltså, haha!
 
 
Sedan mötte jag upp resten av ligan och vi kollade på tåget innan vi slog oss ner på en uteservering och tjattrade lite. 
 
 
 
Roligaste ---> Alla hade valt samma färger på kläder ... haha!
 
 
 
 
16:00 Åkte hem och bytte om, himlen hade klarnat upp och solen stekte på, så det var bara att kasta av sig brallorna och på med barbent!
 
Fick många frågor om byxdressen igår, det är Missguided och kommer från Zalando och ni hittar den HÄR! ♥ 
 
18:00 First stop: Boda där Tilda (eller ja, antagligen hennes familj) hade fixat det så himla mysigt! Solen sken och där satt vi och käkade god mat, skrattade och drack gott!
 
 
 
 
Och efter detta åkte jag vidare till Mandis min kusin innan jag agerade chaufför åt dem näst intill hela kvällen! Vilket egentligen inte gjorde så mycket. Vad gör man inte för en student lixom! Fick träffa på jätte många gamla kända ansikten och hade en super trevlig kväll! ♥ 
 
Tycker ni det är kul med denna typ av inlägg där jag visar vad jag gör lite "timme för timme"? Blir ju som en follow me around! Nu är planen att stänga ner denna dator och åka till Viktors familj, ser ut att kunna bli en jätte fin kväll med sol idag igen så det lutar åt utgång!
 
Stort grattis till er alla studenter ännu en gång!
Kram /Moa ♥ 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like