ROOFTOP
 
 
 
 
 
Åh, är det inte härligt med alla roofbars som öppnat nu inför sommaren?! Här i Oslo finns det faktiskt ett helt gäng goa ställen att sitta och både käka och dricka drinkar på. Just när vi var där med Matilda och Alex i helgen så spöregnade det och vi tog endast några snabba bilder innan vi skyndade hemåt igen. 
 
Måndag idag, och jag är ledig (??) Dem tyckte väl att jag hade jobbat så mycket så jag fick en dag mitt i veckan, vilket kanske kan vara nice om man inte precis haft en ledig helg och fortfarande är seg och sliten efter att ha sprungit runt på en massa ställen och egentligen bara vill ha rutinerna tillbaka, hehe! 
 
Det jag gjort hittills denna morgon: Kollat youtube, städat, tvättat och ätit. Nu sitter jag i soffan och klurar på hur jag ska catch the day. Är verkligen såå dålig på att vara ledig ibland? Behöver lixom rutiner! Ska i alla fall träna, men är inte alls sugen på att springa, så vi får se vad jag gör! Tips ?? 
 
Idag vet jag att det är mösspåtagning hemma i Falun och många andra tog studenten i helgen vilket känns helt sjukt, där stod jag och mina vänner för ett år sedan lixom! Men ville bara säga till er som tar nu, NJUT! ♥ Själv åker jag först till Stockholm på torsdag för att gå på ett möte, innan jag tar tåget hem till Falun samma kväll och får gå på studentmottagning på fredagen, ska bli väldigt mys!
 
Ha en fin dag så hörs vi sen! /Moa ♥
Anonym

Kör ett syrkepass ute ifrån YT, eller i stället för att bara springa kör intervaller! Lycka till ;)

Svar: Ja men tack! Brukar köra intervaller, men youtube är ju väldigt bra faktiskt!
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like