FASHION BIBLE & COFFEE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Good morgon vänner! ♥ 
 
... Eller vid denna tiden är det väl snarare lunch? Ja ja ... Så blir det när man tar sig en riktig skön långfrulle med bläddrande i tidningar och böcker samt kollar vloggar. Börjar inte jobba förens klockan två idag, så OM jag hinner så tänkte jag ta en liten promenix på stan, eller inte i "centrum centrum" utan på shoppinggatan vi har här uppe vid vårt område, så mysigt att kunna gå och strosa utan stora tjocka folkmassor just nu bestående av turister från världens alla håll och kanter. Vi bor ju som sagt i början av de "finare" områdena av Oslo där det ligger en streeta med lite vanliga kedjor (H&M home, Zara etc ...) blandat med lite finare butiker som Ganni, Massimo Dutti, Filippa K osv osv ... Så det är ett mycket fridfullare område att shoppa i, haha deep ... Men väldigt mysigt! Så om ni någon gång är i Oslo så är det Frogner ni ska till!! ♥
 
Btw ... boken ovan är CHANEL's Fashion Bible som jag fick i julklapp av mammsi! Har ärligt talat varit väldigt dålig på att bläddra i den för har fått för mig att det känns som ett så stort projekt, (ja ni ser ju hur tjock den är??) haha ... Men jag som gillar mode och även mode historia älskar verkligen att sitta och kika på alla gamla kollektioner, det är så mycket som man verkligen kan se kommer tillbaka och så kan man ju spå vad som komma skall och försöka pricka och vara först på de trenderna, hehe *pinggg!!* ;-) 
 
NU har jag bestämt mig för att dricka upp kaffet (Kaffebrenneriets egna sommarkaffe vilket är LJUUVLIGT gott, try it!!) sedan byta om och ta mig ut på gatan innan jobb. Som förhoppningsvis blir en lugn dag då det är fredag! 
 
Förresten ... Om ni har några önskeinlägg så får ni GÄRNA önska i kommentarsfältet!! ♥ 
 
Puss på er, så hörs vi sen!
Kram /Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like