DAGENS TIPS: THE PERFECT (GOLDEN) CONCEALER!
... Jag är ju egentligen ingen höjdare på smink, på den vägen att jag har hållit och håller mig till det jag alltid haft i princip. Testar väl en ny färg på läppennan lite då och då men i grund och botten så är det den samma som, tja ... nionde klass?? haha ... Vet att det är många som är GRYMMA på smink där ute och önskar faktiskt ibland att jag var en av dom, är verkligen absolut inte dålig på något vis, och har ju koll på de mesta grunderna, men att få till en perfekt sotning eller ha kunskapen om att leka med färger och liknande kunde ju inte sitta fel till t.ex photoshoots ... hehe! 
 
Under dessa åreen har jag dock fått mig en del favoriter, dels är det ett rouge från H&M (rostigt rött) som vi kan ta i ett annat inlägg, men dels är det denna concealer från YSL! Jag fick den första gången i julklapp i typ 6an-7an?! (haha vad skulle jag med sådan till då??) och har sedan köpt den med jämna mellanrum! Nu är jag ju dock lite mer hajj på hur jag använder den, vilket vore illa annars ...
 
 
Den kostar lite mer än en vanlig "H&M" concealer, men inte allt för dyr och så värd pengarna! Köpte min senaste på Tax Free dessutom ... hiho!
 
- Brukar använda denna sponge från Kicks för att jämna ut nyansen på concealern i huden. Förresetn, så har jag NR 2 i nyans. Finns 1-3. 
 
 - haha ser verkligen lycklig ut på denna bild, motsvarar min kärlek till denna produkt i princip! Haha Love ♥'
 
BEFORE (no makeup) / AFTER
 
Rekomenderas starkt i alla fall ♥ 
Ha en underbar lördag,
Kram /Moa 
 
 
 
 
 
 
Evelina Östlund

Hej. Jag jobbar som redaktör här på it girls och undrar om jag får dela ditt inlägg på startsidan?

Svar: Hej! :) Självklart! Kram
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like