BIKINI HAUL || ZAFUL.COM
 
 
 
Okej hörrni innan ni läser vill jag att ni LÄSER DETTA!
 
Har ju alltså suttit uppe dag och natt under ca en veckas tid med denna video. Att göra den gick på en dag, klippa ihop allt osv. Men sen kommer vi till att SPAR videon. Det slog nog mig att min gamla dator får gå i pension i sommar, för den pallar inte så stora filer, redigering osv.
 
 
 
Nu efter många om och men, i stället för att låta allt rinna ut i sanden så fick jag till sluuut spara den i ett VÄLDIGT dåligt format, d.v.s väldigt dålig kvalité. ÄR VERKLIGEN SÅ LEDSEN FÖR DET! Men jag hoppas att ni gillar den ändå och har tålamod på mina andra videos som blir på min nya dator!! You're the best! 
 
 
 
 
 
 
Kram // Moa ♥ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
00:00

I vanlig ordning hade jag noll inspiration till rubrik och tänkte det klassiska "klockan just nu", så var den visst exakt 00:00, snyggt! Hehe ;-) 


Dag har vi carpat hela eftermiddagen i ett 20+ gradigt Oslo. Tänka sig att stan visar sin bästa sida när vi flyttar härifrån lixom, haha ... nej men det är faktiskt super härligt att det är fint väder så man riktigt kan krama ut det sista av denna tid här. Tänk ett år(?) shit. Så mycket jag lärt mig på detta året, så många gånger jag velat skita i allt och flytta hem, så många gånger jag gråtit, så många gånger jag skrattat, träffar nya vänner för livet och upptäckt en fantastiskt mysig liten stad! Kände nästan en klump i magen och tårarna i halsen när en del stammisar på caféet kom och berättade hur bra dom tyckt om mig och att jag skulle ha "god tur hjem" och i framtiden. Så söta så jag dör! Det är ju lite speciellt med café faktiskt. Även om jobbet är väldigt simpelt i sig så blir det ett speciellt band med vissa som kommer VARJE DAG samma tid och köper SAMMA kaffe + kaka, bara för att de kan lixom. Så gulligt! 

Nu sitter jag och kollar lite inrednings inspiration. Här nedan ser ni bilder på designern Marlene Birgers smakliga lya i London. Älskar det rustika blandat med det ljusa fräscha samt naturnära! Åh vad jag inte kan vänta på att sätta händerna i jobb i nya lägenheten. 


Godnatt fina ni! 

I morgon väntas ett sista jobbpass följt av en sista dag här i Oslo. And I'm more than readyyy!
Puss /Moa 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FLYTTKAOS

God dag och välkommen till flyttkaos deluxe hemma hos oss! 


Började morgonen med att dra på mig första bästa kläderna, dagen till ära träningstights och stickad tröja, innan jag traskade ut och lämnade av lite grejer i en sån skänk container (man inser verkligen hur mycket SKIT man har när man tvingas tömma alla vrår och hörn inför flytt, haha!) under promenaden hann jag även köpa 2(!!) kaffe eftersom Viktor redan hunnit packa ner vår egna kaffekokare, härligt! Sen kikade jag också in i några inredningsbutiker innan jag vände hemåt. Alltså ååh får verkligen nypa mig själv i armen för att inte köpa massa saker till nya lägenheten. Då kommer vi verkligen inte få med oss allt hem ... haha! Nej, den shoppingen får vänta tills i Stockholm! And I can't wait!

Just nu sitter jag med datorn och försöker göra hjärt och lungräddning på min lille video. Provar verkligen AAALLT. Ska verkligen köpa ny dator efter detta, lovar!

Här nedan har ni min fantastiska miljö. 
3 more days to go, kämpa!

Ha det fint så hörs vi!

Kram /Moa 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY TOP 3 ACCOUNTS ON YOUTUBE
 
1. Jon Olsson & Janni Delér. Tror detta är sveriges power couple nr1 atm, antar att ingen har missat Jon & Jannis liv i Marbella & Monaco, jag och Viktor sitter och kollar varje avsnitt varje dag! Kolla om du vill bli peppad på att jobba hårt för saker och ting! Nothing comes for free!... 
 
 
2. Emitaz. Emelie Natacha Lindmark från Göteborg men som reser runt med sin pojkvän Oscar över hela världen! Älskar Emelies stil både kläd och inredningsmässigt, sen uppskattar jag verkligen hur genuina dem är i bloggen samtidigt som de har lite självdistans. Alltid kul att kolla på!
 
 
3. Pia & Kane. Det var faktiskt Viktor som introducerade mig för just deras vloggar. Även om jag följt Pia på instagram länge, en Australiensisk tjej som tidigare varit advokat (hur coolt?) men som nu lever dröm livet! Om man vill höra mycket skratt och glad stämning börja kolla!!
 
 
 
Detta är alltså endast top 3. Sen kollar jag självklart vloggar från "mindre" profiler också. Men det är mer av innehållets skull. Ingen kan ju egentligen mäta sig mot dessa ovan! Tänk vilket drömliv, helt seriöst. Åka runt och filma och besöka de vackraste platserna i världen! Sjukt! 
 
Har ni några konton som ni tycker jag borde spana in så kommentera gärna!
Ha en bra tisdag kära ni! /Moa ♥ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TECHNICAL ISSUES
Två snabba kollage från bilder sparade i min pinterest senaste veckan. Ni hittar kontot HÄR.
 
... Ja som rubriken lyder så sitter jag fortfarande och försöker vrida och vända på hur jag ska fixa problemet med videon som inte går att spara. Ni vet när man efter låång tid och mycket fix och trix äntligen är klar med något, så funkar det inte att göra den absolut sista finishen. Allt är som borta lixom. I det här fallet så är den *lilla detaljen* att spara filmen ... haha! BLIR GALEN!
 
Slutade jobbet för inte så länge sedan och nu sitter jag och väntar på att Viktor ska dyka upp så vi kan fixa lite mat. Ska även förbi och hämta upp massa flyttkartonger så vi kan börja få ner saker och inte stå där samma dag med inget packat (skulle inte förvåna mig ... haha) Nu är det nära hörrniii! Är verkligen i full fart med att kika på de vi ska fixa i lägenheten redan i helgen, innan vi möblerar allt färdigt. Bl.a nytt golv i köket osv. Tur man har en händig pöjk! 
 
Håll tummarna och tårna för att jag lyckas fixa videon nu, så hörs vi förhoppningsvis med den latero!
Kram /Moa ♥ 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg