LAST DINNER IN LERICI
 
 
 
 
 
 
 
 
God kväll på er!
 
Sista kvällen gick vi så långt som 50 meter från hotellet, haha! Det var faktiskt en väldigt fin restaurang som vi tänkt gå till flera tidigare dagar men som A L L T I D var fullbokade när vi kom och snopna fick traska vidare. Så vi gick ut något tidigare och lyckades norpa åt oss ett bord, och såå värt det var! Dem har ju fantastiska skaldjur och fiskrätter i Italien (även om de är kända för sin Pizza & Pasta), så jag tog en rykande färst skaldjurssoppa, precis sådär kryddig och god som i alla fall jag bara ÄLSKAR!
 
 
Efter maten började vi traska upp till ett litet slott (som vi antog var en stig på max 100m) men som visade sig vara cirka fem gånger så lång, och genom skog, över stenar och under trädgrenar. Alltså jag hade outfiten ovan samt att det var OTROLIGT fuktigt i luften pga att det hade regnat tidigare på dagen, haha. Svetten rann och människorna vi mötte måste trott att Viktor hade med sig värsta bimbon som med mening hade klätt sig sådär när hon skulle upp och "vandra" i bergen, haha alltså jag dör! När vi väl kom upp hade det börjat skymma och vi hade missat chansen att fota några bra outfitbilder, såklart ... Men ni ser ju de två som knäpptes ovan i alla fall! Bättre än inget! 
 
Men efter en lite extra anstängning sådär på kvällskvisten var det faktiskt ett perfekt avslut på en mysig semester!
 
Har tänkt att göra en lten GUIDE till Amalfikusten om ni har lust? Har ju läst på som fan nu både innan och under vi var där, så även om vi inte hann åka ÖVERALLT så sitter jag på massa to do tips samt boende etc! Skulle ni vara intresserade av det får ni gärna GILLA inlägget!
 
Kram /Moa ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like