HOW TO ROCK THE PAGE HAIRCUT + SMYCKEN RABATTKOD
(Inlägget är i samarbete med Amaze.se)
 
 
 
Styling:
Var ju egentligen inte alls planerat att jag skulle klippa kort. Bad Helén (min bonusmamma, tidigare frisör) kolla på mitt hår då jag tyckte det hade blivit så galet slitet samt tunnt efter semestern, varpå hon utbrister "- Men herregud, det har gått av helt!" Haha, den paniken. Så vi bestämde oss för att kapa längderna och på så sätt "börja om" och låta det växa sig friskt igen. 
 
Så nu sitter jag ju och kollar på massa Y-tube klipp hur man stylar denna nya fräsiga frisyr! Ärligt talat så börjar jag inse hur populärt det faktiskt blivit att klippa sig "kort" (Jag menar, kolla bara på bilderna i kollaget ovan, hur snygga brudar lixom?) 
 
En av mina favorit inspirationskällor är den australienska modellen samt även Youtubern Pia Muehlenbeck som tillsammans med hennes pojkvän Kane har en "Jon & Janni" liknande kanal, men då vid namn "Kane & Pia - Diaries of an instagram husband", ni hittar deras kanal HÄR, älskar den! 
 
Nedan är en video på hur hon stylar sitt korta hår!
 
 
 
 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR
 
Förutom själva stylingen av håret har jag även fått upp ögonen för alla snygga smycken som gör sig nästan ÄNNU finare till kortare hår? Brukade i princip aldrig bära stora örhängen när jag hade mitt långa hår då jag tyckte att det inte syntes (om jag inte hade håret upsatt vill säga). NU däremot känner jag bara: KÖR BARA KÖR, Haha! 
 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR
 
Nu till the funny part! I samarbete med AMAZE.SE som är en webshop med otroligt balla smycken (till bra priser!) får jag nu äran att dela ut en RABATTKOD till er som gäller fram till den 25e Augusti. Koden ni anger är amazemoaalm och ger er 15% ytterliggare på deras redan grymma priser! HUR BRA?
 
Amaze har bl.a varumärket Caroline Svedbom som har många fina produkter! 
 
 
 
Ha en fin torsdag kära ni! /Moa ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like