FACE & HAIRCARE +

Tänkte göra ett inlägg om mina senaste upptäckter när det kommer till hur jag vårdar ansiktet samt håret såhär i sommartid!


Vi alla upplever nog att i alla fall håret tar mycket skada av sol och bad, och det är därför på sommaren det är som viktigast att ge håret en rejäl boost av näring och återfuktning!

Under mitt näst senaste frisörbesök köpte jag med mig Moroccan Oil's schampo och fick då med en hårkur på köpet. Använder ALLTID någon typ av balsam och försöker vara duktig att köra inpackningar någon gång ibland, men om jag ska vara ärlig har det blivit glesare mellan varven på senaste tiden, något som borde vara tvärtom då jag aldrig färgat håret så mycket som jag gjort denna vår. Mitt hår nu efter semestern är lite av en KATASTROF måendemässigt. Så nu till mitt tips: Förutom att detta schampo luktar ljuvligt gott så funkar det riktigt bra på håret, sen använder man inpackningen som pricken över i! Mitt andra tips  som egentligen inte alls har med produkten att göra är att alltid avsluta med att duscha håret iskallt, vilket gör att topparna sluter sig och blir super lena när de torkat, inte alls lika frissiga som när du gör tvärtom, - kokar dem i varmvatten. Så när du står där och huttrar de sista sekunderna, - It's totally worth it! ;-) 

... över till ANSIKTET
Som många av er säkert känner till så AM I ADDICTED TO  krämer! Älskar krämer! Och har tidigare kanske gått mer på doft än om detta verkligen är en kräm som huden faktiskt mår BRA av. Har för övrigt det senaste halvåret tvättar bort sminket med vanlig tvål (om det är någon hudterapeut som läser detta vill de antagligen strypa mig nu haha) Men så tog jag mig i kragen och inhandlade dessa två produkter från EMMA S. Ett märke som för det första är svenskt och som jag hört mycket gott om! Har nu använt både ansiktstvätten och dagskrämen sedan resan och är super nöjd! Plus att dom två är båda väldigt fräscha att ha i badrumsskåpet ;-) kostade inte alls mycket och kan varmt rekommenderas!!

Hoppas ni uppskattar lite tips sådär då och då! 
Ha en fortsatt fin dag, Kram /Moa 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like