A BIKINI A DAY
 
 
 
 
 
 
Ännu en ny bikini jag fick hem från Zaful häromdagen!  Nu tror jag minsann att jag har bikinis så det räcker för flera år framöver, perfekt! 

 
God morgon fina ni! Hur mår ni? 
Jag är lediig och hoppas på att alla molnen utanför fönstret snart vill pysa iväg så man får tillbringa även denna dag i bikini (snacka om att jag utnyttjade vår veranda hemma i Falun i helgen som var, hehe!)
 
... Igår var min första dag på jobbet! Som jag skrev tidigare så är jag tillbaka på & Other Stories där jag jobbade en sväng förra sommaren. Då befann jag mig dock på Biblioteksgatan men är numera på Mall Of Scandinavia, vilket känns jätte kul! Allt är verkligen såå fräscht och super härliga lokaler med högt i tak och grejer, så det är riktigt kul att vara tillbaka! :) Har ju dessutom MISSAT alla gudomligt härliga plagg och alla snygga produkter som kommit in medasn jag varit och vandrat Oslos gator då dem inte finns där ännu. Tänkte jag skulle göra ett litet collage med mina senaste favoriter här i veckan så kan ni bli lite inspired! ;-)
 
Nutror jag faktiskt att min önskan gått i uppfyllelse när det kom till sol och blå himmel?? Ska käka upp frullen och ta med mig kaffekoppen ut. Viktor kommer hem sen också, så får pussa lite på den killen! Mysigt!
'
Ha en jätte fin onsdag kära ni!
Kram så hörs vi! / Moa ♥ 
 
 
Maja

Har tänkt beställa från Zaful men är osäker på storlekar! Tycker du att de är normala i storlek?

Svar: Hej! Jag HÖRDE att dem var något små i strl så gick upp till M. Men sen tyckte jag vissa plagg blev något stora ändå! Men det var verkligen minimalt och om man ska vara petig. Men jag skulle nog gå upp en strl, alt ta ett måttband och mäta dig och se vart du hamnar på deras strl skala! :) kram
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like