TB - FASHION WEEK VLOGG
 
Guyyys, såhär mitt i (eller rättare sagt i slutet av) modeveckan så tänkte jag passa på att slänga en tilbakablick till vloggen jag gjorde under senaste modeveckan som var i somras och som visade höstens trender! Var så himla kul att jag faktiskt bodde i Stockholm under den tiden, dock jobbade jag ju en del. Så var en del visningar som jag faktiskt fick möjlighet att gå på men ej kunde ... pga ingen kunde ta mina jobbpass ... haha det sög ju. Men vi besökte bl.a Zalandos Trend Show och Swedish Fashion Talents, som ni bl.a får se i videon! 
 
Vad tycker ni, vill ni ha mer videos eller? Lämna en kommentar eller tryck på GILLA hjärtat under detta inlägg! ♥ 
 
Kram /Moa
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PLANS & TO DO LISTS
 
 
 
 
Äntligen tog jag tag i saken och gick och köpte mig en almanacka! Så nu vet jag vad resten av denna söndag ska gå ut på! Att fylla ut dessa sidor, eller ja, några ska ju lämnas tomma såklart ;-) 
 
Har ärligt talat varit väldigt dålig på att planera saker genom att skriva ner dem på papper i mina tidigare dagar. Vet inte huur många gånger jag hört mamma säga orden "planeera Moa, allt kan inte ske nu, planering är a och o!!!) haha ... sorry. Men är ganska spontan av mig och om det är något jag planerar så försöker jag alltid lagra det i mitt huvud, vilket resulterar i att det glöms eller ersätts av någon annan idé, och jag känner det faktiskt själv att man undviker stress genom att skriva ner allt man har och göra. Ibland kan det kännas som att man har 1000 saker man ska hinna göra på en helg t.ex eller på en vecka och man vet inte i vilken ände man ska börja. Men när man väl skriver ner sakerna så kanske det slutar med att det faktiskt bara var 3 eller 4 saker, och genom att skriva dem på ett papper tycker i alla fall jag att man kan "let them go" lite från hjärnan. Plus att jag tyckte denna almanacka var väldigt stilren och snygg ;-)
 
Ja vad tror ni då, kommer jag lyckas planera mitt 2017? Stora som små saker? Dela med er av tips om ni har några ang hur ni planerar er vardag eller mål på lång sikt!! Allt är bra!
 
Kram!! /Moa 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
YESTERDAYS GALA
Stine, Julie Sofie & mee.
 
Fina tjejerna!
 
 
 
 
Några bilder från gårdagens gala!
 
God morgon, eller god eftermiddag kanske jag ska säga, haha!
 
Var så trött efter gårdagen så både jag och Viktor sov 12h i natt. Sedan har det varit städning, våffelfrukost (sa jag att det var söndag??) och film i soffan! - och jag har inte tagit av mig pyjamasen än, sköönt! Needed this one om man säger så. Gårdagen var trevlig! Var det någon som kollade live på webben?? Kan försöka länka streamingen i efterhand här åt er. Det började med genomkörning och repetitioner kl 15-18 ca. Sen var det bara att byta om till finkläderna, hade först en blå klänning men bytte till kostym och klackar som kändes mer bekvämt! Eftersom att vårat nummer var i princip sist (21:45 ca) så hann vi sitta i publiken och njuta av alla fina nummer och priser som delades ut innan vi stack och gjorde oss redo. Dansen var riktigt kul, som alltid med Bingobanden (gruppnamnet på norska haha ...) Vi satte ju verkligen ihop gruppen för att göra något kul och inte så seriöst för en gångs skull! Tror man behöver sånt ibland ;-) 
 
Nu ska jag återgå till slappandet och även fixa lite fler inlägg åt er! 
More is coming today ... Ha en fin söndag kära ni!
Kram /Moa ♥ 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DANCE AWARDS
 
Hej fina!! 
 
sitter och väntar på tåget med andan i halsen. Jobbade 09-13:00 (var egentligen ledig men en var sjuk så hoppade in!). Ikväll är det daga för DANCE AWARDS här i Oslo där de nominerade i alla olika dansstilar tar emot pris, och vi var inbjudna till att göra uppvisning med vårt lilla Team som vi satte ihop till Dancer Of The Year, och det var det enda vi skulle göra, trodde jag ... haha! Men så ca 1h före jag skulle gå till tåget så får jag veta att vi även ska ha "röda mattan kläder" med oss. Haha snacka om panik! Så nu har jag tryckt ner allt jag äger och har i finare klädväg i en bag som jag släpat med mig, samt även hunnit springa över till Agnes som jag bor med och som snällt lånade ut några plagg. Så de gick! Men verkligen på minuten haha ... 
 
Galan sänds på TV2 här i Norge men finns även att streama live på webben via denna länk: http://www.dansing.no/dance-awards-2017-sendes-direkte-her/
 
Tog med mig kameran så ska försöka få till några beind the Scenes bilder ;-) Uppdaterar massa på Instagram live också! (@mooaalm)
 
Ha en fin lördag kära ni! Och håll tummarna att jag inte snubblar i norsk TV ;-) 
 
Love!! /Moa 
 
 
 
 
- btw ... visst är denna blus såå fin?? Hittade den på Bikbok för någon dag sedan <3 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FREE MORNING +
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pyjamas set - Victoria's Secret // Kimono - Åhléns
 
 
...Och detta var då min morgon! 
 
Hur mår nii? Jag mår priima förutom att jag har mensvärk, inte lika brutal som igår (då var det choklad och trycka i sig bullar nivån, om ni fattar, haha!) Men nog om detta. Börjar kl 13 idag och jobbar till stängning, vilket blir till ca 20:00. Så ja, that's my friday! 
 
Helgen kommer bestå till största delen av jobb och dans. I morgon är det ju dags för Dance Awards här i Oslo och eftersom att vårat "team" vann på DOTY (Dancer of the Year - tävlingen) så har vi (tillsammans med alla andra vinnare) blivit förfrågade om att göra uppvisning i slutet av kvällen.Vilket är super kul! MEN såg dock att vi var schemalagda bland de sista uppvisningarna, vilket betyder att jag inte kommer ifrån lokalen förens ca 22 på kvällen... 
 
Nej men hörrni, nu ska jag städa bort frukosten (lyxade med bananpannkakor, frysta hallon mm!), byta om och springa ner till fiket. 
 
Ha en himla fin fredag fina!
Kram /Moa ♥ 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg