WEDNESDAY & GOOD MOOD
Goood morgoon! (höll jag nästan på att skriva!) Men klockan är inte 08:00 utan 14:00 och jag har redan varit vaken i  drygt 9h, weho! På ett sätt gillar jag att ha öppning på caféet. När man väl har kommit upp (vilket är det absolut svåraste) - gjort iordning allt på caféet och möter de första stammisarna med ett leende så känns det faktiskt inte så tokigt att veta att man slutar när det fortfarande är ljust ute! Idag var det dessutom vårväder deluxe (plus små tiny tiny snöflingor som sakta silade ner och smälte så fort de träffade backen) men annars är det solsken och klarblå himmel! Solen är underskattad, makes anyone in a good mood! 
 
... På tal om good moodzz, kom över denna film av när Zara Larsson premiärar "Soo Good" på Ellen's, verkligen min största feel good låt at the moment!
 
Vi får se om jag eventuellt hinner ner på stan innan träning. Vår feelings = shopping feelings, right?! Har faktiskt redan köpt klart Viktors födelsedagspresenter och han fyller inte förens den 21a, är riktigt nöjd (men kan tyvärr inte skriva ut vad det är än, haha!) Sorry bebo. Så check på den!! 
 
Vi hörs senare med lite bilder!
Kram/Moa ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like