REKLAM || WHAT'S ON YOUR BUCKETLIST?
- Inlägget är i samarbete med Coke TV - 
 

 

Ja hörrni, året närmar sig sitt slut och jag tyckte att temat på detta inlägg var ganska passande. Nämligen "bucket lists". 

Coke TV har precis lanserat sin youtube serie "Bucketlist" där tanken är att man ska underhålla ungdomar i Sverige genom att utföra olika utmaningar i form utav en bucketlist, det släpps nya avsnitt varje vecka och varje avsnitt har ett uppdrag :) Så spana in detta!
 

 
Har ni någon bucketlist? 
Jag vet många vänner som har en lista i t.ex telefonen där dem skrivit ner vad dem vill göra innan de dör. Jag tror inte att jag personligen har en fysisk lista i form av en bucketlist, utan mer att jag personligen tänker att jag vill göra vissa saker under min livsstid. Mycket i form av jobb och mycket i form av resa! Kan dela med mig lite av mina bucketlist drömmar i en lista nedan: 
 
1. Få mitt drömjobb! Ett otroligt roligt jobb där jag varje dag känner att jag jobbar med min "hobby" och inte jobbar för att få pengar. Det blir lixom en bonus, om ni fattar? 
 
2. Bo utomlands! 
 
3. Få barn/Bilda familj! Många pratar om barn som att det är något man bara "fixar" men jag vet ju faktiskt inte om jag kan få barn? Man ska aldrig ta något för givet! ♥ 
 
4. Starta företag, - i någon form! Hur grymt att få jobba "för sig själv" inte inte för någon annan? GRL PWR!
 
... Tror faktiskt i skrivande stund att det är otroligt bra (inte bara kul!) att sätta ihop en liten livs-bucketlist. Kände genast hur taggad jag blev på livet! haha! Om ni vill ha lite inspiration för bucketlists så kan ni som sagt spana in COKE  TV på youtube, nya avsnitt varje vecka! 
 
Kram /Moa 

- Detta inlägget var i samarbete med Coke TV - 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like