LAST NIGHT & TODAYS SIGHT
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej gänget!

De var då mig ett gäng glada miner på bilderna från igår kväll, men de var ju sant! Så himla glad att vara tillbaka på hemmaplan och ha alla samlade som förr! 

Det ständiga problemet när man kommer hem och ska ut är förfest. Då många av oss inte bor här så är det ingen som har egen lägenhet osv osv ... Så därför bestämde vi oss att hyra ett rum på Grand Hôtel! Jag och Viktor sov även där i natt och skämde bort oss själva med lite hotellfrukost, något slitna dock! ;-)

I morse kom tjejerna till hotellet och vi hade det traditionella julklappsbytet innan alla åkte åt varsitt håll. Alla hade fått plockat ihop en varsin goodiebag och så lottade vi ut vem som fick vems! Mysig tradition ändå!

Nu har jag intagit soffmodet efter badet på bilderna ovan. Släkten är på ingång och pappa har beställt thaimat. Riktigt skönt att slippa julresterna om jag ska vara helt ärlig, Hiho!

Ps... Sista luckan på adventskalendern är flyttad till nyår pga vissa förseningar på posten. Den som väntar på något gott ... puss! 

Vi hörs sen!
Kram på er /Moa 

Angelica Wåhlin

Men gud, vilken härlig idé att hyra hotellrum!

Svar: Ja men super mysigt verkligen!
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like