KVALITET FÖRE KVANTITET
 
 
 
 
Några juliga bilder från dagen, NK har fått på sig sin vinterskrud med pynt i varje litet hörn, så mysigt att strosa omkring där! 

God eftermiddag kära ni!
 
Hur mår ni? Tänkte bara börja detta inlägg med att förklara min frånvaro. Under de senaste dagarna har jag (på de korta raster jag haft mellan alla jobbpass) suttit och kliat mig i huvudet över vilka bilder jag ska lägga upp. Ska jag kanske knäppa några snabba bilder på min outfit eftersom jag inte hunnit ta några "riktiga" med systemkameran pga jobb HELA dagen. Det är ofta så, OM jag inte har hunnit ta "riktiga" bilder så står jag ofta och väger om jag ska posta dem eller inte, för självklart vet jag hur tråkigt det är att gå in på en blogg med halvtaskiga bilder. 
 
Det finns ju som sagt ett talesätt: kvalitet före kvantitet. Dem orden speglar nog egentligen hela min vardag generellt, och allt jag gör. Vill ju alltid göra allt 110% (och gärna i så stor kvantitet som möjligt också för den delen, haha!).  Ibland kan jag dock tycka att en bild med nååågot färre pixlar än en systemkamera (vilket telefonerna har nuförtiden!) kan vara bättre än ingen bild alls (som nu ovan då jag verkligen inte hade en enda bild till detta inlägg ... !) Men under de senaste dagarna har jag helt enkelt tänkt " - Nej, jag tar "riktiga" bilder i morgon i stället", Vilket såklart inte ha hunnits med... 
 
Hur resonerar ni? Vill ni att jag lägger upp om jag har några "vardagsbilder" från telefonen eller väntar tills en dag då jag har "bra" bilder tagna med systemkameran?
 
 
IDAG har jag varit heeeelt ledig och bara NJUTIT! Mötte upp en jätte gullig tjej för att fota "riktiga" outfitbilder, hehe ;-) Och hann förbi NKs julskyltning, tjattrade med min saknade gumma och köpte lite rekvisita till morgondagens vlogg, ni hörde rätt! Mer om det sen!
 
I MORGON är det FÖRSTA ADVENT och PREMIÄR för min adventskalender!! Hoppas ni är spända, för det är jag! Har teamat upp mig med SUPERBRA deals och ena giveawayen är bättre än den andra! Så i fyra veckor, fram till julafton, kommer ni ha chansen att vinna underbara saker i bloggen och på instagram. Kika in i morgon bitti för första "luckan"! 
 
Ha det bra hörrni!
Kram /Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like