EN DÅLIG START PÅ ETT BRA SLUT!
(null)
(null)

Heeeej finaste ni!

Hur mår ni? Jag måste erkänna att jag har otroligt dåligt samvete över min uppdatering här på sistone. Tänker inte ens skylla på något då jag vet att ni tröttnat på att läsa om allt jobb som kommer i vägen. 

Idag är det dan före dopparedan, och jag ska vara helt ärlig och erkänna att min dag började PISS!  Jag har fått heela 2h sömn i natt pga satt uppe halva natten i ett hav av paketsnören och presentpapper, samt en väska som behövde packas. 07:15 kunde ni se en tjej släpandes på en OTROLIGT tung resväska, en påse som gått sönder och en annan påse som var på bristningsgränsen i regnet, halkandes fram på väg till t-banan och tåget. Nu sitter jag på tåget med ungefär en timma kvar och inser att jag glömt väskan med min dator och ALLT mitt smink. Ville verkligen ge upp...! 

MEN vad ska man göra. Jag är i alla fall på väg, jag lever och har en fantastisk familj och pojkvän som väntar på mig för att fira en underbar jul! 

Så nu kan denna julhelg bara gå åt det bättre hållet. Ha en fantastisk jul världens bästa ni! Så ser vi till att slutet på detta året blir det bästa! 

Kram /Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like