ÅRSRESUMÈ DEL 1
Januari
 
 
Nya året firades in rätt lugnt, men för första gången inte i Sverige utan Oslo, vår dåvarande hemstad! 
 
Jag fick äran att vara med på Dance Awards, dels som gäst och dels som en del av dansunderhållningen som sändes på norska NRK. 
 
 
Posade i massa outfits ... i mitt dåvarande blonda hår ;-) Tycker ni jag ska färga tillbaka?
 
 
Februari
 
 
 
 
 
Kärlekens månad? ;-) På alla hjärtans dag utnyttjade jag min spavistelse som jag fått av gossen i julklapp några månader tidigare och sedan överraskade jag Viktor med finmiddag och en konsertbiljett till The Weeknd som var i stan. Så mysig kväll!
 

 
Mars
 
Började våren med att göra tvärtemot resten av världen, bli brunett ...!
 
 
 
 
 
 
 
... Ännu mer spa! Världens bästa mamma, mormor och moster överraskade mig med hotellövernattning och spa i Stockholm som en liten tidig födelsedagspresent. Fick även veta att jag skulle packa väskan för Barcelona till hösten! SÅ kul! 
 
 
 
 
 
... Dagen kom då jag fyllde 20 och efter en lång jobbdag kom jag hem till detta mysiga gäng! Saknar ändå kollektivlivet lite, alltid någon hemma och man fick turen och äran att lära känna världens härligaste människor! Viktor hade köpt en ACNE tröja till mig som jag önskat mig, hur gullig??
 
Dagarna efter kom VIktors föräldrar på besök och vi skålade för mig och sedan bjöd dem oss på middag. Restaurangen heter Ett Bord och drivs av "Even" eller Henrik som han heter, i skams mamma och bonuspappa. Dem var stammisar på c
 
aféet och verkligen så gulliga! hihio! ;-) 
 
 

 
April
 
 
 
 
 
I april hände det otroligt mycket .. Våren började på RIKTIGT och vaser plockades fram och fylldes med en ett gäng av mina favoritblommor! Lapade modemagasin och blev inspirerad utav vårens härliga trender och promenerade i ett färgstarkt Oslo!
 
 
 
 
 
 
... Jag var hemma i Dalarna och plåtade min kollektion jag gjorde som gymnasiearbete tillsammans med duktiga fotografen Josefine. Ni kan se vloggen från den dagen HÄR!
 
 
 
Påskblusen åkte på och det bjöds på påskmat hemma i Falun! 
 
 
 
 
M-PARTY! Vi M's hade hyrt lokal och bjöd in till fest! Årets tema blev "I just came from ..." vi kom direkt ifrån casinot ;-) Super lyckad kväll!
 
 

 
Maj.
 
 
 
 
Tävlade min första slowtävling i Sverige och kom på en 2a(!!) plats. Näst bäst i Sverige, vilket även var min sista tävling, älskade sport!
 
 
 
 
 
 
Örebro bjöd på sommar, uteserveringar och kalla vinglas! ... 
 
 
 
 
 
Några härliga stunder blev det även på vår fantastiska balkong i Oslo, sista månaderna innan vi lämnade staden. Blir verkligen varm av dessa bilder! ... 
 

...To be continued 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like