ÅRSRESUMÈ DEL 2
 Juni.
 
 
 
 
Vi gjorde oss redo för våra sista veckor i Oslo och jag fick bland annat besök av bästa vännen! 
 
 
 
 
 
 
Reste tillbaka till Falun än en gång för att vara med på studentfirandet av min kusin och även gratulera alla andra vänner vars tur det var att stå där på torget och skrika sig hesa! 
 
 

Juli.
 
Vi tog vårt pick och pack och flyttade från Oslo till Stockholm! Efter endast en vecka packade vi om väskorna och satte oss på flyget till ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ITALIEN och närmare bestämt Amalfikusten. Gjorde två vloggar under resan, ni hittar dem HÄR & HÄR !
 

 
Augusti.
 
Denna månad är en enda stor bildbomd ... 
 
Det blev många fikastunder på uteserveringar ...! 
 
 
 
Hade bland annat ett samarbete med Felicia bakom FL.SWIMWEAR där jag en dag vid vattnet passade på att fotografera mig i denna fina skapelse!
 
 
 
 
 
 
 
Världens bästa familj var på besök och tog oss ut till Stockholms skärgård. Så himla himla mysig dag och kväll, bara sitta på klipporna och lapa sol dagen lång! 
 
 
Maja och Matilda satte sig på tåget till Stockholm där det väntade en hel dag med överraskningar! Det började med brunch på Merelles bakgård på söder ... 
 
 
Sedan blev det spa hela eftermiddagen, en massa tjatter och goda drinkar!
 
 
Det hela avslutades på restaurang, och jag åt den absolut godaste risotton jag någonsin smakat!! Vilken kväll! Detta får mig verkligen att längta till sommaren. 
 
 
 
 
 
Vi passade på att njuta till fullo av det sista av vad sommaren hade att erbjuda, och jag bjöd hem Stockholmsbrudarna till min lilla lya där det fixades hemmagjord pizza, bjöds på bubbel och åt snacks ...! Yummie!
 
 
 
 
 
Jag hade ett samarbete med Desenio, där jag fick hem sjukt snygga prints och ni fick följa med när jag satte upp allt i en video, faktiskt den som har fått mest visningar av alla videos jag gjort ...! Kanske blir mer sånt? ;-)
 
Filmen när jag inreder hittar ni HÄR!
 

September.
 
 
 
 
 
Fashion Week gick av stapeln de sista dagarna av Augusti och början av September. En av de absolut bästa visningarna var Naim Josefi inne på Grand Hotel!
 
 
 
 
 
... Jag och Merelle gick på Nellys 90's Party! 
 
 
 
 
 
 
 
 Fotade självklart en MASSA streetstyle! Ni hittar alla bilder under "FASHION WEEK" kategorin längst upp i bloggen och ni hittar vloggen från alla dagar HÄR!
 
 
 
Äntligen blev det dags att packa väskan till Barcelona! Resan jag fick i 20års present av världens bästa mamma, mormor och moster! ...
 
 
 
 
 
 
 
9
 
... brunchstället på de första bilderna är det absolut bästa och sjukaste jag besökt, - ever! Vi åt frukost där varje dag och även vissa luncher, haha! ;-) Vill ni se de live så kika vloggarna(!!) från resan HÄR  & HÄR!
 

 
Oktober.
 
 
 
 
I oktober bjöds det in till en hel del roliga event. Jag och Merelle var och firade Ideal of Swedens höstkollektion, vilket blev en riktig fest och trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 Världens mysigaste event hosted by Josefin och Urban Gloss som jag och Maja svängde förbi! :)
 
 
 
§
Det var en fin höst med många soliga promenader med kaffestopp vid vattnet! Fick packa ner sommarklänningarna och svepa in mig i höstiga kappor och pälskragar!
 
 
 
 
... Jag fick dille på gröt, och toppade denn med höstiga äpplen! 
 
 
 
 Poserade i höstlöven!
 
 
Jobbade på plåtning som stylistassistent några gånger.
 
 
 
 
 
 
 
Jag började jobba på PR byrån, och det med buller och bång ...! Redan första veckan var det dags för pressdag där influencers, PR människor och bransch-folk var inbjudna för att spana in alla märkens vår/sommar kollektioner. Så det var bara att plugga in ALLA märken och leverera under presentation! Lyckligtvis gick det utan några som helst problem! :-)
 

 
November.
 
 
Mörkret började krypa sig på och vi alla sökte oss allt mer in i värmen ...! Då är det bra att man jobbar nordens största galleria, hiho!
 
Brunch O'clock! Malin var sist i ligan att äntligen fylla 20 år, och bjöd in oss alla till en härlig brunch! 
 
 
 
 
Var hemma i Dalarna och myste runt med kaffekopp och tankade energi! <3 
 
 
Väl hemma i Stockholm umgicks jag med dessa härliga brudar!
 
... Halloween kom i vanlig ordning om ni missade det, Jag var Maleficent och Matilda var min törnrosa! Vill ni se hur jag gjorde kostymen? Klicka HÄR!
 
 
 
 
 
Hälsade på Viktors föräldrar i sitt nya hus uppe i Rättvik, så mysigt!
 
 
 
 
 
Outfitbilderna mixades med grönska (inne på Mall of Scandinavia's toaletter) och en något mer höstriktig outfit mot en tegelvägg!
 

 
December.
 
 
 
 
... Och som avslutning på året så har jag tillbringat tid uppe på mammas nya gård, så mysigt! 
 
 
 
 
 
 
... Första advent kickades min julkalender igång! Hittills har tre lyckliga vinnare kontaktats, och eftersom att SISTA LUCKAN är flyttad till nyår så finns det fortfarande chans att vinna!
 
 
 
Strosade runt i ett (tyvärr) icke snötäckt Stockholm i en alldeles underbar fluffjacka!
 
 
 
Sedan var det dags att åka hem och fira jul ... mysigaste tiden på året!
- och eftersom jag fotat en MASSA och inte haft dator under tiden jag varit hemma så kommer dem upp i morgon! I en nästan lika stor bildbomd som detta, hehe!  
 
Nu återstår endast NYÅR och det återstår att se hur det ska firas. 
Kan i alla fall säga att jag snart kan lämna ett händelserrikt år bakom mig, med många lärdommar och otroligt många erfarenheter med mig!
 
Let's make 2018 an even better year!!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like