THE BIG SURPRISE DAY ...
Här kommer lite bilder från överraskningsdagen Jag, Malin och Merelle fixat åt Matilda och Maja som en liten extra födelsedagspresent eftersom att båda blivit 20 bast, samtidigt som ett litet mysigt avslut på sommaren då vissa av oss flyttar och börjar plugga! Enjoy!
 
 
 
Vi började med att skicka adressen hem till My efter att dem rullat in i Stockholm med tåget vid 9 tiden på onsdagen. Där efter blev det den obligatoriska ögonbindeln när vi tog deras väskor och ledde dem till bakgården där vi hade ... 
 
... Dukat upp en stor härlig brunch att smaska på och kicka igång dagen med! Åh ... nu blev jag hungrig när jag såg dessa bilder igen, haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter bubbel och brunch så gick fem mätta magar vidare ner på stan och in i denna härliga oas ... 
 
 
 
Centralbadet spa ligger mitt på drottninggatan där vi hade bokat ett varsitt "spa kit" till oss alla! Hade faktiskt aldrig varit där men det var så otroligt mysigt! Tips tips!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha spaat myste vi runt i våra morgonrockar ute på deras mysiga uteservering (för spagäster!) och drack varsinn smoothie och iskaffe! Perfekt när man är sådär varm och gosig med något friskt att svalka sig med ♥ 
 
 
 
Sen var det dags för lite chit-chat hemma hos My innan vi tog en uber bort till restaurangen på söder!
 
 
 
 
Vi hade bokat på Pane Vino som är en Italiensk restaurang som ligger precis vid Zinkensdamms T-bana. Otroligt god mat och jätte trevlig personal, 10 av 10!
 
 
Jag och My tog en varsinn rödbets-risotto med sparris och annat gott!! Snacka om fotovänlig, haha! Älskar risotto, så krämigt och gott! 
 
 
 
 
Och sedan fortsatte kvällen! Matilda åkte hem eftersom att hon skulle hem och fixa det sista inför flytten som gick dagen därpå, och My vinkade av oss eftersom att henne flyg till spanien gick kl 08:00 dagen efter. Jag Malin och Maja tog oss in till stan och satte oss på Pauls (Haymarket) innan vi alla hade sleepover hemma hos mig! Woho vilket långt inlägg detta blev, men oj vilken härlig dag vi hade! ♥ 

Bästa M'sen! För lite mer bakgrundsfakta till er som är "nya" så har jag, Maja och Matilda varit oskiljaktiga sedan vi var 6 år. Vi gick på ALLA aktiviteter tillsammans och eftersom att vi alla tre började på "M" så kallade tränarna oss för "de tre M'en", var väl lättast att ropa på oss då eftersom att dem visste att om en var där så var garanterat de andra två i närheten ;-) 
 
När vi sedan började på gymnasiet (alla i samma klass IGEN, efter att Matilda gått en annan högstadieskola) så började vi hänga med Malin & My, eller Merelle som ni kanske känner igen henne som. Mallan och My har samma story som Jag, Maja, Matilda dvs oskiljaktiga sedan de var små. Vi alla klickade så otroligt bra och känner ALLTID att jag kan vara mig själv till 200% med varenda en av oss. När vi sedan kom på att alla började på M har vi drivit lite om att vi är "M crew", haha säga vad man säga vill. Men efter att vi skämtat om detta så började våra föräldrar säga saker som "Ska du iväg och träffa M crew?" och well, då blev det så helt enkelt ;-) Vi alla har ju ett tatuerat M sedan en mycket suddig natt i Magaluf någonstans på kroppen. Jag och My på handleden och resten på ankeln. Vad som än händer i framtiden så har detta gäng varit en stor del av min uppväxt och det är inget jag kan ändra på, så detta M är väl som en liten påminnelse om allt kul vi haft (och FORTFARANDE har tillsammans!) Bästa bönorna! ♥ 
 
Nu: En något regnigare fredag och jag har tillbringat hela dagen i sängen med jordens mensvärk. Ska iväg och jobba några timma strax och hoppas att värken inte tar kål på mig helt! Trevlig helg hörrni! 
 
Glöm inte att GILLA inläggen ni tycker extra mycket om!
Kram /Moa 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like