NYA TAVLOR || 25% PÅ DESENIO!
- Detta inlägg är i samarbete med DESENIO
 
Jag har i samarbete med den ombloggade tavelsidan Desenio klickat hem 6(!!) nya posters samt ramar till lilla lägenheten, och jag fullkomligt ÄLSKAR dem! Tavlor är verkligen pricken över "i:et" när det kommer till inredning av ett hem, don't you agree?  
 
 
 
 
 
 
 
... I köket finns nu tre små söta tavlor! Älskar de små örterna och även kartan över kaffebönorna som gör kaffemaskinen sällskap på bänken, (man är ju trots allt utbildad barrista, så detta var väl de minsta ;-) !)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Exotic fever!!
 
Kaktustavlan (hur cool?) hänger nu på väggen i stället. Men kunde inte låta bli att ha en fotosession mitt i all matlagning. Färgerna passade så bra tillsammans! ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I vardagsrummet beställde jag två indianposters och över soffan ett par drömmiga tavlor med skogsmotiv! Känns ju nästan som man är hemma i dalaskogarna framför TVn! ;-)


 Koden "MOAALM" ger hela 25% rabatt hos Desenio mellan 1-3 Aug. (Obs: gäller ej posters markerade som handpicked samt ramar) IDAG, I MORGON och på TORSDAG kan ni passa på att klicka hem massor av nytt att pryda väggarna med hemma inför hösten! Bra va? Om inte är det ju VÄRLDENS bästa inflyttningspresent?!
 
Om ni går in på min Youtube kanal så ligger även en VIDEO uppe när jag får hem paketen och ni får vara med när jag (med viss hjälp) sätter upp dem! 
 
Ha en fin tisdag,
kram /Moa ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like