MY NEW LITTLE CORNER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu börjar vi komma i ordning bit för bit här hemma! En annars tråkig vit hörna har nu förvandlats till ett ställe att bli inspirerad på! Perfekt att ha ett ställe som faktiskt är gjort för att sitta vid datorn och slippa distraheras av en massa annat. Fint vaa?
 
I stället för tavlor så spikade jag (Viktor) upp två galler som tidigare ska ha varit hyllor inne i städskrubben (Man tar vad man har, right? hehe ..) och sedan fick jag med mig massa ateljé-bilder från Stories hem som jag knippsade upp med hjälp av hederliga klädnypor. Hörnan är dock inte helt klar, ska köpa en annan stol samt fixa lite annat. Uppdaterar er mer hur det blir efteråt ;-) 
 
Nu har jag precis gjort mig klar för att åka in till stan och träffa My! Vi ska fixa lite inför onsdag då Maja och Matilda kommer från Dalarna på finbesök och vi ska fira dem lite i efterskott. Mycket planer den dagen, så blir nog kul! Så mysigt att få alla tjejerna samlade! ♥ 
 
Ps ... IDAG kommer vinnaren kontaktas i DEN HÄR Giveawayen jag haft tillsammans med Felicia och FL.SWIMWEAR. Ni har fortfarande någon timme på er att delta. Gå till min instagram (@mooaalm) för att delta! 
 
Ha en fin måndag!
Kram /Moa ♥ 
 
 
Josefin

Ja jättefint var det! :)

Svar: Taack!
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like