GREY SUIT HUNTING ...

Slänger in ett litet snabbt inlägg innan sovdags. Tänkte bara dela med mig av vad jag spenderade 2h med efter jobbet idag at göra, hehe! Målar ju som ofta upp visioner kring outfits och plagg, inköp osv i huvudet innan jag går på tigerjakt efter något. Denna gång låg där en grå-rutig kostym på näthinnan och skvalpade. 


Har sett lite olika varianter. Storrutigt (som är skit coolt och lite vintage!) kritstrecksrutigt, shackrutigt, och även mindre rutor som sonar ut i en grå matt färg på håll. You name it! 

Har ett par jätte snygga kostymbyxor i en mellangrå nyans från Filippa K som sitter som en smäck, så tänkte vara lite ekonomisk och ENDAST införskaffa en kavaj som passar till. Dock är ju det lättare sagt än gjort då färgen GRÅ är sååå mycket mer än bara en nyans, hehe. Så hem kom jag med en hel kostym! 

Kan ni gissa vilken det blev?? 

Tänkte klassiskt och körde på den smårutiga och ljusa från Zara. Är jätte nöjd och detta kommer bli två mycket användbara plagg inför hösten, - tillsammans och var för sig! Riktigt bra pris var det dessutom! Nästan så man sparar pengar när man drar kortet, right? ;-)


Nu laddar vi de sista inför morgondagen då veckan med stort V äntligen dragit igång på riktigt. 

Håll er uppdaterade på mina sociala medier (Instagram: @mooaalm / Snap: moaalm) för lite liverapportering från denna glittrande tiillställning!

Godnatt! /Moa 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like