FALL TREND SPOTTING
 
Lurex. För mig som dansare (f.d dansare?) får ju denna trend mig att gå nostalgi deluxe till alla dansdräkter i mina yngre dagar för att inte tala om skoldisco på lågstadiet? Lurex sågs både på de visningarna som visade höstnyheter men även hos By Malene Birger inför våren nästa år. SÅ ...  införskaffar du ett plagg i detta material är du kittad för hela året ;-) Jag fyndade en fantastisk cool klänning på Zara för några veckor sedan som jag sparat på till rätt tillfälle. Me like!  
 
Byxor - Zara // Klänning - Zara
 
Spets i alla dess former är en stor favorit hos mig! DEN HÄR spetsskjortan jag hade på mig för några helger sedan fyndade jag på Stories rea från en äldre säsong men är helt och hållet in loove! Vi lämnar den vita sköra spetsen till sommaren och plockar fram den mörka dramatiska svarta spetsen i takt med att dagarna blir allt kortare. Vansinnigt snyggt!
 
 
Blommigt. Sensommarblom övergår till höstblom. Den enda skillnaden är att de bara axlarna kläs in i stickade materialer, gärna i en överdimensionerad form. Trenden "Comfy Bohemian" är verkligen stor i höst! Så vänta med att gömma alla sommarklänningar längst in i garderoben och låt oss använda dem ett tag till!! woho!
 
Retrorutigt. På min inköpslista inför hösten står en rutig kavaj alt. kappa! Dessa rutor sågs bl.a hos Balenciaga inför hösten, men även By Malene Birger inför våren 2018! Ett mycket användbart plagg att ha i garderoben med andra ord!
 

 
Hoppas ni gillar dessa typer av inlägg! GILLA gärna isf ♥
Jag kan ju sitta flera timmar om dagen och scrolla i pinterest eller på Vouge.com, haha! 
 
Nu ska jag cykla iväg till jobbet i detta fantastiska väder! Får njuta på vägen ... 
Ha en fin torsdag /Moa ♥ 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like