BRÖLLOPSYRA : KLÄDSEL/INSPIRATION/MITT BRÖLLOP
 
Okej, VAD är det med att ALLA gifter sig på senaste tiden? Nog för att sommaren är den populäraste årstiden att gifta sig på, men just i år har det nog i alla fall varit något slags rekord i bloggvärlden i alla fall? 
 
Därför blev hela den här wedding-boomen ett startskott för detta inlägg som innehåller allt ifrån inspiration, vad man kan ha på sig mm, sen kunde jag ju inte låta bli att dörmma mig bort till mitt egna bröllop som förhoppningsvis kommer äga rum en vacker dag ...
 
Let's GO!
 
 
 
Hoppas ingen missat dessa otroligt vackra bröllop från 3 stora profiler i bloggvärlden som ägt rum bara under den senaste månaden. Kenza, Sanne & Felicia.
 
 
 
 
 
Det ABSOLUT bästa stället att finna inspiration och idéer till bröllop måste ju ändå vara Pinterest. Kan sitta i timmar och snöa in mig på det ena och det andra. Är det inte mode så är det inredning, eller i detta fall bröllop!
 
... Älskar alla små fiffiga idéer som några av dem jag tagit med ovan, varför inte en Polaroidkamera för gästerna att signera med i gästboken, en backdrop som alla kan fota emot, eller en inbjudande korg med tofflor för att orka dansa natten lång? Såå smart!! 
 
Ni kan ju tänka er hur OTROLIGT mycket idéer jag har för mitt egna bröllop. Har ju helt ärligt till och med (kanske) bestämt vart det ska vara (och att det ska vara med Viktor såklart! ♥), hahah (något ni får ta del av när den dagen kommer ;-)) Är verkligen helt tagen av att ha bröllopet utomhus, åtminstone festen, även vigseln? SÅ vackert! 
 
 
Färgerna skulle gå mot "höst" och allt ifrån blombuketter till dukningar skulle gå i varma burgundy färger!
 
simple white wedding bouquet / http://www.himisspuff.com/simple-elegant-all-white-wedding-color-ideas/8/
 
 
 
Som jag skrev, så vill jag ta hjälp av naturen att få en riktig romantisk, hemtrevlig men lyxig känsla! Ett äldre slott och massor av ekar med vatten i närheten. Att kunna ta med sig alla brudtärnor och ha en sleepover kvällen innan, fixa sig tillsammans som riktig girls night före den stora dagen vore DRÖMMEN!
 
 
 
Självklart är det detaljerna som gör det lilla extra, en bra idé behöver inte kosta pengar! It can never be "too much" ;-) 
 
1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

For the guests
 
Eftersom att jag jobbar i butik får jag dagligen frågor om "vad man ska ha på sig på bröllop", och det beror ju egentligen helt på vilket slags bröllop det är. På vissa får man bara ha långklänning medans andra inte har någon "klädkod" alls förutom typ skjorta på killen osv ...  Jag tycker en ljus pastell alltid känns som ett säkert kort och kanske inte en för tight modell, något elegant och stilrent!
 
Hoppas ni gillade inlägget!
Glöm inte att tryck GILLA nedan isf, 
Kram /Moa ♥ 
 
 
Anonym

Älskar detta inlägg! får jag dela det på startsidan? <3

Evelina Östlund

Älskar detta inlägg! får jag dela det på startsidan? <3

Svar: Absolut! Kram
Moa Alm

enna

Härligt inlägg. Det är ofta man drömmer sig bort till sitt eget bröllop man någon gång förhoppningsvis kommer har!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like