ARMILLAM BRACELETS
- Inlägget är i samarbete med Armillam bracelets - 
 
 
 
 
 
 
 
För några dagar sedan fick jag hem ett paket i brevlådan bestående av dessa två armband! Märket heter ARMILLAM och har sin bas i Leksand (självklart supportar man hembygden lixom!) . Det roliga är att det faktiskt är en kompis till migs bror som är en av grundarna. Märket är nytt på marknaden och består hittills av dessa två marmorarmband för både kille och tjej. Viktor nappade åt sig ett på direkten "Detta är mitt", haha! Passade ju dock perfekt till klockan! 
 
Såå, självklart ska ni klicka hem ett (eller varför inte båda?) av dessa armband, och tur för er så kan ni få dem ännu billigare med hjälp av rabattkoden som ni såg ovan. "MOA" ger er alltså 20% RABATT och ni anger koden i kassan. Jag vet att många tjejer har "Falu ringen" eller "Dala ringen", så varför inte köpa detta till pojkvännen/brorsan eller till dig själv och veta att du får en liten del av Dalarna på köpet! ;-) 
 
Ni håller er uppdaterade om deras sortiment där även fler produkter är på ingång via deras instagram: @armillam.bracelets samt deras Facebooksida som jag tycker ni borde gå in och Gilla (LÄNK).
 
/Moa ♥
 
 
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så fina

Svar: Vad kul att du gillar dom <3
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like