TODAYS PHOTOSHOOT || BTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUUUH ...
 
Har slagit mig ner i soffan helt slut efter dagen. Vilken dag alltså! Började med att åka in till stan vid 11 tiden och möta upp tjejerna Josefine och Ronja som höll i hela projektet (Josefine - Fotograf) (Ronja - Hår & Make Up) samt Moa som var dagens modell. Sedan slängde vi oss alla i Josefines bil och styrde mot sågmyra där Lager157s tomma lokaler stod och väntade på oss. Verkligen såå drömmigt och "industriellt", vill typ ha en lägenhet där, förstå vad fint? Ljusinsläppet, ja ALLT, magiskt! - Och som gjort för en photoshoot location!
 
Juste, har ju knappt nämnt att anledningen till varför jag var där var att vi använde MINA kläder! Alltså från kollektionen jag gjorde till vår slutvisning för snart exakt ett år sedan. Fick såån nostalgi när jag plockade fram alla plagg ur påsarna och kände mig plötsligt väldigt stolt, hiho! Tänk vad drömmigt att få jobba med sånt här! Det var Ronja som skrev till mig i höstas och berättade om deras lilla fotoprojekt, och att hon sett bilder på min kollektion och då var intresserad att använda den.
 
Kommer självklart lägga ut de färdiga bilderna som Josefine tog sen när hon skickat dem till mig om några veckor. (då de ska redigeras osv osv ... blev ju en heeel del bilder, hehe!) och ännu roligare ... jag fotade inte bara under dagen utan fick nog antagligen till en liten video också som jag bara ska sätta mig ner och redigera. Så mycket roligare att se en video från en sån här dag! Ellerhur??
 
Nu ska jag ÄNTLIGEN gå och sova! 
Godnatt fina ni! /Moa ♥ 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like