MY LAST DAY AT WORK ...
Snapshots från igår då jag gick en sväng på stan (vill dö för allt inne på Zara just nu...) Samt mötte upp killarna på bryggan.
 
Bild till vänster: Solnedgången på Aker Brygge/Tjuvholmen igår || Bild till höger: Soluppgången idag 07:15 på Frogner.

 
Överskriften stämmer, But well .. not for good!
 
Men det är min sista dag innan jag tar PÅSK ledigt!! Woho så skönt! På söndag drar jag alltså till Sverige, på måndagen väntas ett väldigt roligt jobb (ni får se senare!) sedan ska jag bara njuta av ledigheten och faktiskt vara HEMMA. Dock så åker jag antagligen till Stockholm på onsdagen för att möta upp Viktor och kika på vår lägenhet, och sedan är det massa att rådda med för el partyy till helgen där. Men ska bli sjukt kul och jag är såå taggad! :D
 
I morse vaknade jag faktiskt 07:15. Fick ett ryck då jag såg att det var blå himmel och sol (sa jag att klockan var strax efter 7???) så jag slängde på mig träningskläder, tog på mig lurar och solbrillor och gick en sväng. Så härligt att starta morgonen! Sedan jag kom hem har jag redigerat klart vloggen (ja, den kommer uppp! Haha... Tack för att ni supportade förra inlägget!) ätit choklad för att bota min brutala mensvärk (känns bättre mentalt iaf) och nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig redo för jobb. 
 
Hoppas er start på fredagen varit bra, vi hörs sen med både blogg och vlogg inlägg! Excitiiing ;-) 
Kram på er! /Moa ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like