MR. GREY || SNAPSHOTS
 
Ny träningströja från Nike. Ni hittar den HÄR.
 
 
 
 
 
 
 
Hej finaste ni!
 
Idag kände jag mig verkligen som Mr. Grey (färgmässigt då hehe ...) Det var jobbiga och ej så motiverande tankar som snurrade i huvudet i morse när man klev upp där strax efter 05:00 för att bryta påskledigheten med att gå tillbaka till jobb ... Kom hem strax efter 13:00 och drog på mig träningskläderna för att få röra på benen lite. Gårdagens "promenad" som jag så glatt nämnde blev då inte av, hehe, så kände väl att jag var mer än TVUNGEN att ta lite frisk luft efter två dygn inomhussittande. 
 
Har nu fixat käk till V och ska även slänga i mig själv lite innan jag far till träningen om 20 min. Förresten, hur snygga är inte dessa glas-flaskor som man köper VOSS vatten i? Köpte den förra helgen när vi var på ett amerikanskt tex-mex ställe och käkade lunch, har nu sparat den och använder den som tränings/vattenflaska. Den är ju trots allt i glas, så snygg! 
 
Solen kikade fram nu också, åh vad det ger mig cravings för en utomlandsresa. Håller på och kikar lite, tänkte skriva mer om det sen! Hiho!
 
Puss & Kram /Moa ♥ 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like