LET'S SLEEP || BUSY WEEKEND COMING UP
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså hur fint ljus ger inte lakanet som vi just nu har spikat upp framför vår balkongdörr för tillfället?? (Kan ju vara den ENDA nackdelen med att det går mot ljusare tider och de är ljusare på kvällarna, hehe!) 
 
Idag har varit en sån där far och fläng dag. Jobbade först 07:30-15:30, åkte till dansskolan och hade en privatlektion inför helgens tävling (sista "genrepet" innan de är dags for reaaal, är sååå nervös haha!) sedan hade jag lovat att stänga butiken igen pga den som hade stängning ej kunde vara där och göra klart allt. Så har väl typ jobbat HELA dagen kan man väl säga. 
 
Känns dock som att denna dag inte kommer bli den enda som är fullspäckad denna vecka. På lördag är det som sagt danstävling för moi, och jag ska då alltså premiära i min Slow samt Freestyle. För er som inte har koll så har jag tävlat i Disco sen jag var 9 år (dansat sen jag var 6...) och när jag flyttade till Norge i höstas började jag även träna Slow som ni hör på namnet är mer "modern liknande" eller "Sakta tempo" för er som inte vet vad modernt är, hehe, och freestyle ... well ... Man måste nog SE det för att förstå, JÄKLIGT snabbt tempo, påminner om disco men med lite akrobatik osv. Båda grenarna härstammar då alltså från England back in the days. SÅ JAAAA ... Min första tävling på lördag och jag är sjukt taggad, är ju mest en kul grej lixom, men samtidgt fööör jäkla nervös! Hiho! 
 
söndag är det ju Valborg, eller ja man firar ju inte direkt valborg här i Norge. Men har hört ryktas om att det eventuellt skulle bli några brasor tända eventuellt ändå, är ju trots allt EN DEL svenskar här ;-) Oavsett majbrasa eller ej så är det röd dag på måndagen så de norska folket tar sig ändå ut på söndagen, party party... Vi får se vad vi hittar på, om vädret tillåter blir det nog antagligen grillning! 
 
WOW, varför blir mina inlägg ALLTID så långa?? 
Vad föredrar ni? Ärligt? Längre text (typ denna) eller kort text, till bilder osv typ? Var ÄRLIGA! Tacksam för svar, haha! 
 
Kram på er och sov gott!
/Moa ♥
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like