I NEED YOUR HELP!
 
If you like to travel, you probably have a bucket list of places you want to hit throughout your lifetime. If you've been under the MO that seeing them will have to wait until you’re flush with cash, we have good news: There are lots of unforgettable, exotic locales that are entirely doable on a:
 
Panama Travel Guide: http://www.ohhcouture.com/2016/12/panama-travelguide/ #ohhcouture #LeonieHanne:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ååh ni anar inte hur sugen jag är på att resa just nu. Bara ta en liten paus från vardagen och LEVA till fullo. Som jag skrev förut så fick jag bl.a i 20 års present att åka till Barcelona i slutet av sommaren, vilket ska bli såå mysigt och kul! Har varit i Spanien x antal gånger men aldrig i Barcelona, och att jag får åka dit med de bästa kvinnorna jag känner - Min mamma, min moster och mormor gör det hela ännu mysigare! Roligare sällskap får man leta efter, allvarligt! Haha! ♥
 
Så om ni varit i BARCELONA får ni jätte gärna komma med massa "to-do's" och kanske även "don'ts" hehe!
 
Men jag och Viktor ska även åka någonstans i Juli, perfekt att flytta in i lägenheten i Uppsala, komma iordning lite och sedan dra iväg till något varmt ställe - och då komma hem till en helt ny lägenhet. Hur underbart! Problemet är bara att vi inte vet VART vi ska åka? Så om ni har några tips på det i tilläg, så HIT ME!
 
Nu ska jag byta om och kila iväg till jobbet. 
Ha en fin dag,  vi hörs /Moa ♥ 
 
Btw ... Vloggen från när vi fotade min kollektion förr förra helgen är på G, så håll utkik!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like