CHANGED MOVING PLANS ... || INTE UPPSALA?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well ... I'm about to droppa en ny bomb ang lägenhet, haha. Vet inte ens om ni hänger med i svängarna här, ena sekunden är det Uppsala å andra sekunden ... *trumvirvel* STOCKHOLM! Eller rättare sagt Solna! 
 
Allt var ju i princip klart med Uppis och det var därför jag skrev DETTA inlägg tidigare eftersom jag fick fråga "om jag fortfarande skulle flytta till Uppsala" i mitten av sommaren. Men saker och ting förändras och nu står det klart att vi i stället kommer bo i Solna, i en lägenhet som jag daktiskt bott i förut, under två veckors tid.
Ni ba va? 
 
Kommer ni ihåg dessa bilder ovan från en varm sommardag förra året? Jag lånade Viktors brors lägenhet under de veckor dem var utomlands och jag var hemma och jobbade, då på & Other Stories. Den är lite större än Uppsala och jag kommer förhoppningsvis få närmare till jobbet, vilket alltid är skönt! Så gissa vem som just nu sitter och skissar på vart ALLA möbler ska stå och hur vi ska inreda ... haha. I och med att jag vet varenda millimeter av lägenheten sen innan så är det mycket lättare med hur stora ytorna är irl osv. 
 
Sååå ... det var nog den sista uppdateringen på flyttfronten på en lång tid från mig, hoppas jag, hehe! Ser sååå fram emot att få komma till en fräsch lägenhet där allt är ens eget (Kollektiv är mysigt på sitt vis ... men ni anar inte hur skönt det ska bli med eget kök/badrum osv hehe) och framförallt att jag ännu en gång får göra en flytt med bästa killen i mitt liv, är verkligen lyckligaste tjejen med honom ♥
 
Ha en underbar fredag kära ni,
Jag börjar jobbet klockan 13 och kommer hem strax efter 20 ...
Hörs sen! /Moa ♥ 
 
 
Lollo

Yay vad roligt!!! Då blir vi ju grannar😍🙊🙋🏼

Svar: Ja!! Ellerhur! Mysigt 😌😌💋
Moa Alm

Bella

Vad roligt med lägenheten, älskar Solna!

Svar: Ja men tack!! Jag med, verkligen ❤
Moa Alm

Susanna

Vilka söta små shorts :)

Svar: Tack! Pyjamas från VS egentligen ;-)
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like