BLUEBERRIES +
 
 
 
 
 
 
 
Hej på eer!! ♥ 
 
Hoppas allt är bra med er! Har rätt mycket nu en period, ska avsluta dansen (som jag om jag ska vara ärlig har noll motivation till för tillfället ... tråkigt men sant) i och med att vara med på de sista tävlingarna, d.v.s typ tre stycken. En i helgen och sedan en i Sverige om två veckor samt SM i slutet av Maj. Sen tackar jag för mig på dansgolvet, antagligen. Även om jag är sjukt glad för allt vad att tävlingsdansa har gett mig i alla dessa år så måste jag erkänna att det ska bli VÄLDIGT skönt att få ha ett så kallat "liv", hehe. Kunna fokusera MER på bloggen, börja snurra kring plugg planer samt återuppta kontakten med modebranchen som jag ju verkligen VILL bygga min framtid på ♥ 
 
Men nej, nog om detta nu. Slutade jobbet klockan 13 och gick raka vägen hem för en kall dusch (haha, duscha efter jobb + byta om till myskläder är nog de bästa!!) Som sagt, myskläderna åkte på och sedan har jag suttit och surplat på lite blåbär och mjölk, mumms! Riktigt sommar-snacks (i hopp om att vädret snart vänder!)
 
Ska försöka hinna redigera klart vloggen från plåtningen också som tar SÅN-JÄKLA-TID. Sitter i timmar men blir aldrig klar ... hehe! Den kommer i alla fall upp innan denna vecka är slut, så stay tuned.
 
Ha en fortsatt fin tisdag kära ni!
Kramis /Moa ♥ 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like