AT THE HAIRDRESSER - YOU'RE READY FOR A VLOG?
 
 
 
Helloo!
 
Sitter i soffan med nyfärgat och fint hår och kika på Jon & Janni. Direkt efter jobbet hade jag ca 10 min på mig hemma att byta om innan jag hade tid hos frissan, och oh my god vad skönt det var att få tillbaka ett glansigt och mörkare svall igen! Eftersom att mitt hår blev färgat från blondt till brunt förra gången så tar det någon tvätt innan färgen håller så länges om den ska. Så efter denna gången så kommer färgen förmodligen att sitta ännu bättre! Så nu är jag MER än redo för lite vaycay hem på söndag, långledigt 10 dagar, ska bli såå skönt! Tusen tack till goa Nora och Akilles salongen.
 
Men nu undrar ni säkert vad jag menade med min lilla rubrik angående en VLOGG. Well ... jag vet att jag fått frågor om jag inte kan göra fler videos (har ju typ gjort en eller två hehe), egentligen så känner jag bara ... jag? videos? njaaa... Men vad gör man inte för bloggen hehe ... 
 
Så har faktiskt filmat lite under dagen. Den kommer antingen komma upp i morgon eller i helgen! Ska redigera så fort jag får tid! Förhoppningsvis i morgon! ... OM jag nu ens lägger upp den?? Haha!
 
Kan ni inte snälla gilla här nedan eller kommentera om ni ens vill se vloggar? Annars är det ju lite meningslöst...
 
NU: Fixa käk tills Viktor kommer hem och sedan ut i solen!
Ha en fin dag kära nii! Kram /Moa ♥ 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like