VALBORG || MUSIC
 
 
God morgon söndag!! ... och inte vilken söndag som helst, utan Valborg! Vet ni förresten när vi kom hem från tävlingen igår? Klockan 01:00 ... Haha .. Dem var försenade 3h (!!) så jag dansade runt midnatt där någon gång. Men guud så kul det var! Berättar mer när jag fått upp bilderna sen. Här får ni lite skön musik tillsvidare!  Dagens planer: Invänta grannarna och börja fixa med käk, grillat står på menyn, börja fixa lite drinkar inför kvällen! 
 
Ha en fin kväll hörrni! /Kram, Moa
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
A BREAK IN THE COMPETITION

Hej snyggisar!! 


Har varit i tävlingshallen hela förmiddagen och kört dagens första disciplin som är freestyle (hur det gick kan vi ju ta en annan gång, haha) men de var inte den viktigaste disciplinen utan kan mest checka av och andas ut att de är över.  Sjukt stolt över mig själv att jag ställde upp i alla fall! Ibland måste man gå utanför sin comfort zone och bara köra, även om de inte alltid är den "lättaste vägen". 

Kom hem för någon timme sedan och somnade nästan direkt, (efter crossianten på bilden ovan hehe) sitter just nu i soffan och kikar inredning till lägenheten, både jag och Viktor har snöat in rejält på olika lösningar och planeringar efter att de blivit klart med Solna, vilket är kul då! Haha :) 

Nu ska vi snart dra tillbaka till hallen. Tävlar i Slow ikväll klockan 21:00. Sjukt sent så kommer väl vara lika trött när jag kommer hem nästa gång som jag var nyss, hehe! 

Uppdaterar mer sen!
Kram /Moa 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CHANGED MOVING PLANS ... || INTE UPPSALA?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well ... I'm about to droppa en ny bomb ang lägenhet, haha. Vet inte ens om ni hänger med i svängarna här, ena sekunden är det Uppsala å andra sekunden ... *trumvirvel* STOCKHOLM! Eller rättare sagt Solna! 
 
Allt var ju i princip klart med Uppis och det var därför jag skrev DETTA inlägg tidigare eftersom jag fick fråga "om jag fortfarande skulle flytta till Uppsala" i mitten av sommaren. Men saker och ting förändras och nu står det klart att vi i stället kommer bo i Solna, i en lägenhet som jag daktiskt bott i förut, under två veckors tid.
Ni ba va? 
 
Kommer ni ihåg dessa bilder ovan från en varm sommardag förra året? Jag lånade Viktors brors lägenhet under de veckor dem var utomlands och jag var hemma och jobbade, då på & Other Stories. Den är lite större än Uppsala och jag kommer förhoppningsvis få närmare till jobbet, vilket alltid är skönt! Så gissa vem som just nu sitter och skissar på vart ALLA möbler ska stå och hur vi ska inreda ... haha. I och med att jag vet varenda millimeter av lägenheten sen innan så är det mycket lättare med hur stora ytorna är irl osv. 
 
Sååå ... det var nog den sista uppdateringen på flyttfronten på en lång tid från mig, hoppas jag, hehe! Ser sååå fram emot att få komma till en fräsch lägenhet där allt är ens eget (Kollektiv är mysigt på sitt vis ... men ni anar inte hur skönt det ska bli med eget kök/badrum osv hehe) och framförallt att jag ännu en gång får göra en flytt med bästa killen i mitt liv, är verkligen lyckligaste tjejen med honom ♥
 
Ha en underbar fredag kära ni,
Jag börjar jobbet klockan 13 och kommer hem strax efter 20 ...
Hörs sen! /Moa ♥ 
 
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LET'S SLEEP || BUSY WEEKEND COMING UP
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså hur fint ljus ger inte lakanet som vi just nu har spikat upp framför vår balkongdörr för tillfället?? (Kan ju vara den ENDA nackdelen med att det går mot ljusare tider och de är ljusare på kvällarna, hehe!) 
 
Idag har varit en sån där far och fläng dag. Jobbade först 07:30-15:30, åkte till dansskolan och hade en privatlektion inför helgens tävling (sista "genrepet" innan de är dags for reaaal, är sååå nervös haha!) sedan hade jag lovat att stänga butiken igen pga den som hade stängning ej kunde vara där och göra klart allt. Så har väl typ jobbat HELA dagen kan man väl säga. 
 
Känns dock som att denna dag inte kommer bli den enda som är fullspäckad denna vecka. På lördag är det som sagt danstävling för moi, och jag ska då alltså premiära i min Slow samt Freestyle. För er som inte har koll så har jag tävlat i Disco sen jag var 9 år (dansat sen jag var 6...) och när jag flyttade till Norge i höstas började jag även träna Slow som ni hör på namnet är mer "modern liknande" eller "Sakta tempo" för er som inte vet vad modernt är, hehe, och freestyle ... well ... Man måste nog SE det för att förstå, JÄKLIGT snabbt tempo, påminner om disco men med lite akrobatik osv. Båda grenarna härstammar då alltså från England back in the days. SÅ JAAAA ... Min första tävling på lördag och jag är sjukt taggad, är ju mest en kul grej lixom, men samtidgt fööör jäkla nervös! Hiho! 
 
söndag är det ju Valborg, eller ja man firar ju inte direkt valborg här i Norge. Men har hört ryktas om att det eventuellt skulle bli några brasor tända eventuellt ändå, är ju trots allt EN DEL svenskar här ;-) Oavsett majbrasa eller ej så är det röd dag på måndagen så de norska folket tar sig ändå ut på söndagen, party party... Vi får se vad vi hittar på, om vädret tillåter blir det nog antagligen grillning! 
 
WOW, varför blir mina inlägg ALLTID så långa?? 
Vad föredrar ni? Ärligt? Längre text (typ denna) eller kort text, till bilder osv typ? Var ÄRLIGA! Tacksam för svar, haha! 
 
Kram på er och sov gott!
/Moa ♥
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
B.L.A.C.K
- Black, The one colour that always will be your best friend!
 
T
 
HE BLACK PARTY LOOK
 
Bildkälla: Pinterest + Linkhearts.tumblr.com
 
 
THE CLASSY BEACH LOOK
♚♔pinterest:addisonhibbs♔♚:
Black sand beach at Waianapanapa State Park, in Maui, Hawaii:
 
Innehåller Adlinks: 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR
 
... Jag vet att man ofta pratar om starka färger och att äntligen få "städa bort" alla svarta plagg när vår och sommar kommer. Älskar färg men kan tycka att det är lika snyggt med svarta plagg på sommaren också (d.v.s RÄTT sorts plagg ...) Svarta bikinisar är ju alltid en klassiker, samt en svart solhatt eller klänning till en fin bränna + ett par klarröda nails till det - yummie! 
 
Kram /Moa ♥
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg