HAIR CARE || RABATTKODER!
 
 
 
 
 
 
 
God morgon hunnies! ♥
 
Idag är det lördag och fint väder! Planerna är att åka på en liten utflykt, har inte varit runt så mycket i Oslo än om man inte räknar med olika delarna i cenrtum som i och för sig också är väldigt fint! Men i dag är planerna som sagt att åka lite utanför, ta en fika och bara mysa! Vilken perfekt lördag ♥ 
 
Men nu till vad detta inlägget skulle handla om. Igår när jag var hemma och sjukis så passade jag på att ta extra väl hand om mig själv! Testade en hårmask från L'oréal Paris som legat och skräpat i min neccessär ett tag. Man skulle ha i den i torrt hår och massera in det i hårbotten, sedan tvätta ur det som vanligt med schampo och balsam. Tyckte den var riktigt bra faktiskt! Det är lätt att håret blir torrt och risigt nu på hösten när det inte är lika fuktigt i luften så då kan det vara bra att lägga i någon hårmask eller olja, Dessutom tycker jag att man känner sig lite extra ompysslad och att det är rätt mysigt att sitta där och veta att man gör något gott för sig själv! 
 
Jag tycker att ni ska unna er själv lite extra omhändertagande av er själva och framförallt ert hår! Just nu kan jag tillsammans med RABBLE ge er massa härliga deals på hårvård hos tre av de största onlinebutikerna inom denna branch. Nämligen: LYKO.SE *klick*, ELEVEN.SE *klick* & NORDIC FEEL.SE *klick*. (Klicka på butikslänkarna för att komma till Rabbles sida med erbjudanden upp till 70% rabatt på varje butik!!I) En riktigt bra deal! Så passa på att fylla upp ert lilla treat-förråd nu inför hösten och vintern!
 
Ha en fin lördag kära ni! Kram /Moa ♥  
 
I samarbete med Rabble.se
 
 
 
Fani

Det lät som en hårmask för mej :) Blivit så torr i hårbotten på senaste, så den här borde jag testa. Superfin spetsbehå för övrigt, vart kommer den ifrån?

Svar: Ja, jätte bra verkligen! Finns massa på nordic feel från Lancomé! Den är faktiskt från Lager157! Super bra pris! Tror den finns kvar! :D kram
Moa Alm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like